Share |

Zajděte do Fotograf Gallery. Radek Brousil tam má výstavu nazvanou Studio Works

foto: pořadatel akce

Radek Brousil: Studio Works
Vernisáž: čtvrtek 9. 1. 2014 v 18.00
10. 1. - 7. 2. 201
 
Radek Brousil (*1980) vyfotografoval vybavení vlastního ateliéru a tím obrátil pozornost k předmětům, které ovlivňovaly podobu jeho práce, ale dosud nebyly vidět. Jedná se o intimní rozhovor s věcmi, vedený v samotě ateliéru. Rozhovorem podobajícím se hře v šach, kterou hrál sám se sebou. Fotografiemi vlastních pracovních pomůcek vytvořil portrét druhého hráče, jenže zároveň vlastní autoportrét. Právě dává smysl, že nevyfotil přímo vlastní osobu a ani svého nejbližšího spojence – kameru. Vytvořil auto/portrét „fotografa v práci“ tím, že ukázal okolí a střed nechal prázdný.
 
Výstava ve Fotograf Gallery je obsahově upravenou reprízou stejnojmenné výstavy v bratislavské OPEN Gallery (kurátor: Michal Stolárik).
 
Změna otevírací doby Fotograf Gallery
Od nového roku je upravena otevírací doba galerie. Od úterý do čtvrtka bude galerie otevřena od jedné odpoledne do sedmé večer. V pátek pak od jedné odpoledne do šesté večer. Galerie vychází vstříc lidem, kteří chtějí navštěvovat galerie po práci. Zároveň je otevírací doba přizpůsobena době provozních hodin sousedského Komunikačního prostoru Školská 28.

 
www.brousil.name
http://www.fotografgallery.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.