Share |

Zábřezí MiniFestival podpoří zpěvák a skladatel Jaroslav Uhlíř

foto: pořadatel akce

Třetí ročník benefičního festivalu Zábřezí MiniFestival je zaměřený na vybudování dětského a fotbalového hřiště. Rozhodl se ho podpořit Jaroslav Uhlíř s nejzábavnější vyučovací hodinou na světě, ve které bude spolu s diváky nejen zpívat, ale tentokrát se bude i zkoušet! Během spolupráce se Zdeňkem Svěrákem vzniklo téměř 400 písní, z nichž mnohé se v dnešní době dají nazvat již kultovními.
 
Elis – Eliška Mrázová -  je devatenáctiletá česká zpěvačka a skladatelka. Na konci roku 2013 vydala Elis své debutové album SHUBIDU. K této příležitosti si Elis koupila ukulele a začala mířit svou tvorbu právě na něj, kdy začala skládat reggae, rytmičtější veselejší písně a nasměrovala se opět jiným směrem.
 
Eva Burešová je zpěvačka, která se zúčastnila soutěže Česko-Slovensko má talent 2011. Dostala se až do finále a porotce Jaro Slávik ji označil za nejlepší zpěvačku všech pěveckých soutěží, které kdy v Česku proběhly.
 
Celý večer bude prolínat vinyl, sound systém, gramofon, ska, skinhead reggae, rock´n´roll, party, psychobilly, rockabilly, 2 tone, country, disco, druhej gramofon, a zase vinyl, northern soul, tanec, punk, etcetera od Melody Boys Sound Systém, Nausea Sound Systém, Lucky Losers.
 
Z doprovodného programu:
Divadlo Kubrt
Wonderland - Jana Pechlátová, Aneta Nosková – výstava fotografií a kreseb
Ohňová show
Dětský koutek s programem a dílnami
Soutěže pro účastníky
 
www.dknl.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.