Share |

Vyzkoušeli jsme: Tělový balzám Qiriness Le Body Wrap Hydra-Supreme

foto Marionnaud

Taky máte v zimě vysušenou kůži?
Přechody mezi zimou a teplem a nevlídná nálada únorových dnů dělá s pletí svoje. Zkusit nový produkt, který má pomoci s hydratací pokožky těla, byla lákavá výzva. Tady je svižný redakční test nejnovějšího zázraku na tělo:
 
Jak se to jmenuje: Qiriness Le Body Wrap Hydra-Supreme.
Co to je: Hydratující regenerační balzám na tělo.
Jak to vypadá: Velká růžová tuba o obsahu 200 mililitrů, uvnitř které čeká produkt konzistence hustšího tělového mléka až krému.
Voní to? Ano, vůně je mýdlová, čistá, středně intenzivní, spíš styl "paní" než "holka.". Výrobek je příjemný i pro muže svou texturou a fungováním, ale pro pánské nosy je to až dost "ženský" typ parfemace. 
Kde se to sežene: V síti parfumerií Marionnaud.
Kolik to stojí: 725 korun.
Co v tom je: Glycerin, výtažky z manga, bambucké máslo, výtažky z jablek, mořské řasy, rýže, argan, sekvoj, bambus a další přírodní vychytávky.
Jak se s tím zachází: Po sprše i jindy během dne nanést, jakkoli vám libo. 
Co to dělá: Jemný balzám se rychle vstřebá a přitom vysušenou kůži ošetří. Výrobci se podařilo najít těžko trefitelný balanc mezi tím, aby přípravek potlačoval suchost pokožky - a přitom nezanechával příliš mastný film.
Verdikt: Není to laciná sranda, ale funguje to. V drogerii za rohem seženete levnější výrobky, ale pokud kupujete třeba dražší tělová mléka v lékárně a nebo luxusně navoněné přípravky v parfumerii a chcete, aby přípravek skutečně fungoval, stojí Qiriness Le Body Wrap Hydra-Supreme za investici. Rozdíl oproti laciným produktům je znatelný.
Doporučujeme? Ano!
 
Popis od výrobce:
Qiriness Le Body Wrap Hydra-Supreme - Hydratující regenerační balzám Moisturizing Repair Balm – lahodný tělový balzám obohacený o přírodní aktivní látky, zdroje vitaminů, proteinů a lipidů intenzivně hydratuje a vyživuje i velmi suchou a dehydrovanou pokožku a zanechává na ní příjemný pocit bez nežádoucího mastného povlaku. Důkladně hydratovaná a vláčná pleť je zpevněná a chráněná, sametově hebká na dotek. 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.