Share |

Tipy na nové připravky pro jarní "leštění" pleti

foto Marionnaud

 
Jarní počasí je ještě daleko, ale dá se tušit, že přece přijde. Máme tu několik tipů na zbrusu nové přípravky, které jsou určeny na "jarní úklid" pleti. Vypadají zajímavě. Tohle o nich říká výrobce:
 
 
 
Řada Ritual Cares značky Qiriness nabízí praktický a jednoduchý program domácí spa péče, který zcela změní každodenní ošetření pokožky. Kosmetický rituál vhodný k detoxikaci pleti se skládá ze tří kroků: nejprve je pleť hloubkově vyčištěna a připravena, poté hýčkána zábaly s balzámy, které probudí vaše smysly a na pleti zanechají blahodárný pocit a dokonalý výsledek díky vysoce účinným aktivním ingrediencím.
 
1. KROK – PŘÍPRAVA
 
Qiriness Le Wrap Exfolys – Leštící maska Radiance Buffing Mask – přípravek vhodný pro všechny typy pleti, včetně velmi citlivé. Nepostradatelným krokem pro dosažení zářivé pleti bez jediné chybičky je tato exfoliační krémová maska s dvojím účinkem, která zanechá pleť dokonale hladkou a vyčištěnou, a tím zesílí účinnost dalších pečujících přípravků. Díky svému peelingovému efektu na bázi enzymů hravě odstraní odumřelé kožní buňky, uvolní ucpané póry a podpoří obnovu buněk, aniž by však narušila hydro-lipidový film. Mechanická peelingová masáž navíc stimuluje mikrooběh a odstraňuje povrchové nečistoty. Obličej je projasněný a pokožka zářivá. Pleť je díky jemnější textuře hladší, matná a výjimečně hebká na dotek. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 125 ml – 735 Kč. 
 
 
2. KROK – ČIŠTĚNÍ
 
Qiriness Sauna Visage - Parní obličejová lázeň Herbal Facial Steam Bathpřípravek je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro nedostatečně okysličenou a stresovanou pleť. Šumivé tablety, které jsou doslova nabité aromatickými esencemi připomínajícími finskou saunu, jsou inovativní a jedinečné tím, že zesilují čisticí a zklidňující vlastnosti aktivních rostlinných přísad a zároveň prohřívají celý obličej stimulujícím teplem podobným klasické sauně. Z rozšířených pórů se vyplavují nečistoty, zatímco hřejivé
a konejšivé vůně dodávají pocit pohody a uvolňují napětí. Pleť je po aplikaci vyčištěná a detoxikovaná, na pohled projasněná a zářivá. Váš obličej je uvolněný, veškeré napětí je pryč. Jedinečná domácí aromatická parní lázeň. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 10 x 10 g – 675 Kč. 
 
 
3. KROK – ZÁBAL 
 
Funkce 2 v 1 u všech balzámů Le Wrap – možnost využít přípravek jako intenzivní noční krém nebo jako masku. 
 
Qiriness Le Wrap Pour Soi - Relaxační okysličující balzám Relaxing Oxygen Balm – vhodný pro smíšenou a mastnou pleť, pro unavenou, stresovanou, povadlou, nedostatečně okysličenou pleť jako intenzivní noční krém nebo maska. Při tomto spa rituálu bude váš obličej hýčkán sametově hebkým okysličujícím balzámem. Detoxikační, okysličující
a odvodňující koktejl rostlin a řas stimuluje mikrooběh, dodává kyslík a zbavuje pokožku nahromaděných toxinů a nečistot. Buněčný metabolismus se zpomalí a buňky zlepší svou funkci, aby zvýšily odolnost vůči vnějším agresorům. Po použití je pleť vyčištěná a detoxikovaná, na pohled vitální a zářivá, zbavená veškerých známek napětí a stresu. Sametový mastný krém se promění v tekutý balzám, který obličej prohřeje a provoní citrónovou kůrou a posilujícím kořením. Působí blahodárně na vaše smysly. Optimální detoxikační a odvodňující účinek zajistí speciálně navržená sestava rituálních masážních technik. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 100 ml – 1.349 Kč. 
 
 
Qiriness Le Wrap d’Equilibre - Čisticí maska Optimal Purity Maskpřípravek vhodný pro všechny typy pleti, včetně velmi citlivé, zralé, suché a dehydrované pleti, zejména je vhodný pro nedostatečně okysličenou, matnou pleť, ale i pro smíšenou a mastnou pleť s rozšířenými póry. Jako masku lze aplikovat jednou nebo dvakrát týdně. Spa pečující přípravek inspirovaný metodami praktikovanými v institutech krásy čistí pleť do hloubky a uvolňuje ucpané póry díky obsaženým detoxikačním a stahujícím aktivním přísadám a mořskému kolagenu, které zajišťují vyváženou hydrataci pleti. Inovativní receptura vláčné slupovací masky má jemnou texturu, která zanechá na obličeji svěží pocit a okamžitě ho prozáří. Pleť zbavená nečistot získá projasněný a prozářený vzhled. Póry jsou stažené, pleť obličeje je jemnější, sametově hebká, s vyhlazenými jemnými vráskami. Důkladně hydratovaná pleť je vláčná a jemná na dotek. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 5 x 12 g– 1.225 Kč. 
 
 
DOPLŇKEM K PÉČI O PLEŤ JE PŘÍPRAVEK PÉČE O POKOŽKU TĚLA:
 
Qiriness Le Body Wrap Hydra-Supreme - Hydratující regenerační balzám Moisturizing Repair Balm – lahodný tělový balzám obohacený o přírodní aktivní látky, zdroje vitaminů, proteinů a lipidů intenzivně hydratuje a vyživuje i velmi suchou a dehydrovanou pokožku
a zanechává na ní příjemný pocit bez nežádoucího mastného povlaku. Důkladně hydratovaná a vláčná pleť je zpevněná a chráněná, sametově hebká na dotek. 
K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 200 ml – 725 Kč.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.