Share |

Vyzkoušeli jsme: Městská kola Giant

Přemýšlíte, zda si koupit na teplé dny nový bájsikl? Dostali jsme nabídku vyzkoušet si dva stroje značky GIANT a tak jsme to pro vás udělali.

V úvodu je určitě nutné říci, že nejsem žádný cyklista. Sice jsem na kole za svá drahocenná léta něco ujela, ale za sport by se to dalo považovat stěží. Takže i následující „test“ berte spíše jako amatérské doporučení něčeho, s čím jsem měla tu čest. Každopádně i tak pro vás máme dva sympatické tipy a myslím si, že zda-li někdo koupí, neprohloupí.

1. – těm „lenivějším“ bych nabídla Giant Aspiro Hybrid 1/W

Na pomoc při testování jsem si musela vzít pomocníka, jelikož kolo bylo k dispozici pouze v pánské verzi a ja nedosáhla na pedály, ale pomocník byl nadšen…“ Prej to dobře šlape, hlavně do kopce“…ono..aby taky nešlapalo, když kolo stojí téměř jako malé auto :)

Co se týče technických parametrů, vypozorovala jsem pouze to, že kolo je docela těžké. Může za to bytelná baterie, která má na starosti Vás občas popohnat. Podle manuálu by měla vydržet cca 80km, pak potřebuje dobít. Dá se jet samozřejmě i bez baterie, jenom máte trochu těžší zadek. Ale jak jsem psala výše..kolo testoval figurant. Pro technické nadšence a šťourali mám tenhle odkaz, kde ukojí své touhy: http://www.giant-bicycles.com/cs-cz/bikes/model/aspiro.hybrid.1.w/10874/...

2. – pro městské kluky a holky bychom tady měli skládačku Giant Halfway 2 City 

Na tomhle sympatickém kole už jsem na pedály dosáhla…nutno asi dodat, že mám 162cm. Na webových stránkách mají kolo s podtitulem „Malý městský dobyvatel“ a já mohu souhlasit. Navíc..co se týče skládání kola, jak k úschově nebo k převozu, vše se dá zvládnout třemi tahy i bez mužské síly. Což jistě křehčí část populace ocení.

Musím říci, že se mi na kole jelo opravdu hezky..příjemně..a umím si představit, že bych si ho na popojíždění do práce s přehledem pořídila. Navíc..se skladačkou Giant Halfway 2 City nemusíte řešit Nerudovský problém „kam s ním“ a jednoduše ji hodíte číšníkovi za bar, když Vás přepadne žízeň.

Shrnuto a podtrženo…kola GIANT jsou opravdu příjemným a elegantním pomocníkem v převozu z místa na místo a naděláte s nimi jiště pořádnou parádu.
Tak užívejte léto!

Více info včetně ceny naleznete zde: http://maxmediapr.cz/giant-tipy-na-preziti-leta-ve-meste-hybridni-elektr...

(Děkuji za půjčení firmě maXmedia s.r.o.)

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.