Share |

Výtvarná dílna Karlova Koruna je barevná, kreativní a malá

foto: pořadatel akce

Výtvarná dílna Karlova Koruna, která se letos už podruhé uspořádá v Chlumci nad Cidlinou na zámku a v přilehlém parku, je setkáním s radostí z kreslení a malování. Barevná, kreativní a malá dílna je pro všechny milovníky kreslení a malování v parku neboli plenéru.
 
Kreslení a malování je činnost, kterou je možné provozovat pravidelně nebo jen občas. Pomůže nám vždy, když chceme přemýšlet o tvarech a barvách, o povaze a charakteru okolního světa. Dílnu vede Milada Gabrielová, ak. mal. , která učí také na FA ČVUT v Praze.
 
Na Karlově Koruně budete zkoušet zachycovat krásy stromů, keřů a luk i barokní architektury architekta Santinihov začátku léta, kdy zelená vegetace bují a téměř 300 let stará stavba poskytuje buď stín před sluncem, nebo střechu nad hlavou uprostřed letní bouřky…
 
Co je na kurs potřeba?
Desky, blok A3 nebo větší;
Kreslicí potřeby - tužky lépe více tvrdostí - A2, A4, A6, např. nezaškodí přírodní úhel, pastely (pokud chcete), tušea pera, pokud máte své akvarelové barvy + štětce různých velikostí;
Něco na sezení - židličku nebo kus polystyrenu;
Klobouk nebo kšiltovku;
Lahev na vodu.
 
5. – 6. července 2014
Zámek Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou
 
Akce pro všechny milovníky plenéru neboli parkového kreslení a malování tužkou, vodovkami či akvarelem s možností rady či konzultace. Vhodné také jako příprava na talentové zkoušky na výtvarných školách. Přihlášku je potřeba poslat raději předem do 25/6/2013. Možno se přihlásit však i na místě. Ovšem v omezeném rozsahu.
 
Kontakt, přihlášky, informace: marketa.novotna.mail@seznam.cz
facebook profil


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.