Share |

Na víkendové workshopy malování do Ateliéru Praga Prima

foto: archiv Ateliér Praga Prima

Ateliér Praga Prima přináší také v jarním období několik víkendových workshopů, pro ty z vás, kteří už malují či kreslí nebo by chtěli začít, ale během pracovního týdne nemají čas. Některé z nich jsou tematicky sladěny s právě přicházejícím jarem.
 
Hned v sobotu 22. března můžete navštívit workshop Zátiší s jarní květinou s Lukášem Bradáčkem. Je zaměřený na základní principy kresebného a malířského postupu při zachycení portrétového zátiší nebo květiny. Pracovat se bude s tužkou, přírodním uhlem, rudkou, akvarelem, ale i dalšími technikami pro pokročilejší. Více zde.
 
O týden později, v sobotu 29. března okusíte, jaké to je, malovat nahé tělo na workshopu Akt podle živého modelu pod vedením Dalibora Smutného. Na programu dne je realistická studie ženského aktu s důrazem na proporce, základní rozvržení světla a stínů vystižené modelace a iluzivního prostoru pomocí barevných vztahů, a důraz bude kladen na individuální malířskou interpretaci autora. Více o workshopu zde.
 
První aprílový víkend - 5. a 6. dubna - budete studovat Tvář Ikony na workshopu Ikonopisectví se Sylvou Novotnou. Workshop je zaměřen na techniku vaječné tempery, která se tradičně využívá při malbě ikon. Další informace o workshopu se dočtete zde.
 
http://www.pragaprima.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.