Share |

Vyhrajte vstupy na nejnovější představení Ultima Vez

Krátce po prvním uvedení v Královském vlámském divadle v Bruselu uvede Divadlo Archa nové představení Wima Vandekeybuse a jeho souboru Ultima Vez. V divadelně - tanečním představení Mockument o novodobém spasiteli.
 
Wim Vandekeybus  představuje břitký obraz imaginární postavy mesiáše. Slovo mockument si Wim Vandekeybus vypůjčil z kinematografie, kde označuje zobrazení nereálných události formou dokumentárního filmu.
-
 
Ultima Vez – Mockumentary of a Contemporary Saviour
Mockument o novodobém spasiteli
27., 28., 29.5., 20.00, Divadlo Archa
 
Máme pro vás 2 vopné vstupy na 27. května. Jak je vyhrát?
Zodpovězte správně soutěžní otázku: Kolik postav je ve hře Mockumentary of a Contemporary Saviour?
Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ ARCHA. Soutěž končí 10.5. 2017 ve 13 hodin.

Vyhráví první správná odpověď, výherce získá 2 volné vstupy na 27.5. na představení Mockumentary of a Contemporary Saviour.
Výherce budeme kontaktovat mailem.
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 -


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.