Share |

Vyhrajte vstupy na koncert Prince of Tennis na Flédě

Máme pro vás vstupy na páteční koncert Prince of Tennis a skupiny Medulla v brněnském klubu Fléda.
Soutěžní otázka: Kolik členů má kapela Medulla?
První dva autoři správné odpovědi získají po 2 volných vstupech na koncert.

Odpovědi posílejte do 29.3.2012 do 18:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ PRINCE OF TENNIS.
 
Více o akci:
 
PRINCE OF TENNIS A MEDULLA NA FLÉDĚ
 
V pátek 30. března navštíví brněnskou Flédu nejnovější projekt Jana Čechtického a Davida Volence s názvem Prince of Tennis. Jako předskokan vystoupí kapela Medulla.
 
Pod enigmatickým názvem Prince of Tennis (neplést se stejnojmenným japonským komiksem a seriálem) se skrývá dvojice Jan Čechtický a David Volenec. Tahle dvojka to spolu táhne už pěknou chvíli — společně si prošli kapelami Colorfactory, Sebatians či Ohm Square — a na jejich nejnovějším projektu Prince of Tennis je to hodně znát. Ze zvuku číší dospělost a vyzrálost, ovšem nikoli na úkor pružnosti a hravosti. Prince of Tennis jsou místy melancholičtí, místy nezávazní, jindy neskrývaní šprýmaři. Co to celé drží pohromadě je míra autentičnosti, která se dere dopředu přes každý tón.
 
V roce 2010 vydali svoje první EP Camping in North Ikea, na které navázala deska Urbi and Orbi (volně ke stažení na netu). Jejich nejnovější singl (Does This Make You Feel Alright? / A Different Drum) navazuje přesně tam, kde Prince of Tennis skončili se svým albem: u skvělé muziky.
 
Jako host se představí brněnské trio Medulla pohybující se na pomezí indie a trip-hopu. Ve své hudbě míchají elektronické zvuky s akustickou a elektrickou kytarou, na které kladou velký důraz. Výsledkem je velmi dobře identifikovatelný a charakteristický zvuk. Po skončení koncertu bude afterparty s AVA DJs. Druhý plánovaný host, kapela Gwerkova, musel koncert bohužel zrušit z pracovních důvodů.
 
Více informací na:
www.facebook.com/fledaclub 
http://pot.cz/ 
 
http://bandzone.cz/medulla
 
 
 
Souhrn:
 
Prince of Tennis
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 30. 3. 2012
Start: 20:00 hod.
Vstupné: 150 Kč (předprodej) / 180 Kč (na místě)
Předkapela: Medulla
-
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.