Share |

Vyhrajte vodku Absolut a VIP vstupenky na Swedish House Mafia

repro k akci

Swedish House Mafia vystoupí v Praze! Dýdžejské trio zahraje za podpory značky Absolut v rámci obřího světového turné 29. listopadu v O2 areně.  

Unikátní spolupráce mezi hvězdami hudební scény a oblíbeným nápojem dala vzniknout například populární skladbě Greyhound, která je přímo inspirovaná ABSOLUT GREYHOUND koktejlem. Videoklip shlédlo na YouTube už více než 20 milionů lidí.

Pojďte si vychutnat tuhle „symfonii“ všemi smysly a dejte si skleničku koktejlu ABSOLUT GREYHOUND, který si můžete zcela jednoduše namíchat i sami doma:

RECEPT NA KOKTEJL ABSOLUT GREYHOUND
1 díl ABSOLUT VODKY
3 díly šťávy z růžového grapefruitu
Osminka grapefruitu
Do sklenky s ledem nalijte vodku a šťávu z grapefruitu. Ozdobte ovocem. Servírujte a vychutnejte!

ABSOLUT GREYHOUND – POŽITEK PRO VŠECHNY SMYSLY
Podívejte se na klip Greyhound od Swedish House Mafia http://www.youtube.com/watch?v=PDboaDrHGbA
Navštivte  na Facebooku www.facebook.com/absolut.cz

Výhry:
1. místo 2 VIP vstupenky + lahev Absolut
2. místo lahev Absolut + klíčenka Absolut
3. místo lahev Absolut + klíčenka Absolut

Napište nám na protisedi@protisedi.cz, ve kterém roce byl představen hudební klip Absolut Greyhound od Swedish House Mafia?

a) 2010
b) 2011
c) 2012

Vyhrávají první tři sprváné odpovědi, soutěž trvá do 25. 11. 2012, do předmětu pište SOUTĚŽ ABSOLUT.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující: Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.