Share |

Vyhrajte TRILOGII MILÉNIUM v krásném novém balení

Stieg Larsson zůstane navždy zapsán v dějinách literatury jako autor strhující trilogie Milénium. Souborné vydání v novém designu je už v prodejnách a se slevou je k mání také na eshopu Host.
 
Jednu kolekci 3 slavných knih pro vás ale máme zdarma.
Jak ji vyhrát?

Pošlete na souteze@protisedi.cz správnou odpověď na otázku Kdo tyto knihy přeložil do češtiny.
 
Soutěž končí 15.12. ve 13.00. Cenu získá autor první správné odpovědi.
Anotace:
Souborné vydání trilogie Milénium v novém designu. 
Stieg Larsson ve svém kriminálním opusu z moderního Švédska zúročil vlastní zkušenosti z investigativní žurnalistiky. Příběh Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a nepřekonatelné hackerky, fascinuje miliony čtenářů po celém světě a dočkal se i filmového zpracování. Dárkové balení v krabici v exkluzivní grafické úpravě. 

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.