Share |

Vyhrajte triko Čoromoro podle vlastního nápadu. Nemáte nápad? Oni ano.

foto Čoromoro

Čoromoro je firma, která vám udělá triko podle vašeho návrhu.
Vymyslete si libovolnou blbost - oni tu jsou od toho, aby ji profesionálně realizovali.
Nemusíte přitom ani vymýšlet design samotný: na www.coromoro.com/vanoce vyplníte dotazník o člověku, pro kterého má triko být, ilustrátoři Čoromora vytvoří návrh a ten vám pošlou mailem.
Triko můžete nechat někomu vyrobit jako dárek, nebo se jím pyšnit sami. Není to nijak drahá sranda, nicméně ji můžete mít i zadarmo. Stačí vyhrát.
 

Který designér na sebe vzal roli Čoromoro otroka? 

a) Maxim Velčovský 

b) David Kakalík 

c) Jan Činčera

 

Nápovědu hledejte na stánkách coromoro.com v sekci Designová trika. 

Odpovědi posílejte do 8.12. 2011 do 18:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ CORO, vyhrávají první 3 správné odpovědi.
 
 
 
www.coromoro.com/vanoce
A co vám vzkazuje Čoromoro?
 
Chytře ty!

Čoromoro nadělení je tvoje nejlepší vánoční rozhodnutí. Pomůže ti totiž s dárkem pro každého! Odteď až do Vánoc čekají Čoromoro otroci ilustrátoři na tvoje zadání, aby ti bleskově vytvořili potisk na míru. Jediné, co pro to musíš udělat, je vyplnit 3 kolonky v tomhle jednoduchém formuláři. Zhruba do 24 hodin ti mailem přijde odkaz s obrázkem na tričku, vyvořeným podle tvého zadání.

Varování Ministerstva mravnostnictví: Čoromoro ilustrace vážně poškozují mravy!
 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.