Share |

Vyhrajte lístky na Festival otrlého diváka

Jsme hrdými partnery akce s všeříkajícím názvem  Festival otrlého diváka.
Ta začíná 3. března a trvá až do neděle. 
My pro vás máme soutěž o 2x2 vstupenky na film El Santo a orlice (neděle 8. 3. od 18 hodin). Jak je vyhrát? Pošlete správnou odpověď na snadnou otázku: Kolikátý ročník festivalu to letos už je?
Odpovědi piště na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ OTRLEC. Je nutno uvést adresu a telefon pro zaslání případné výhry.
Abychom dali šanci i dalším lidem, ne jen notorickým vyhrávačům, získají tentokrát výhru nikoli první 2, ale pátý a desátý autor správné odpovědi.
Soutěž končí 6.3. v 16:30.
 

 

Festival otrlého diváka
3. 3. 2015 — 8. 3. 2015

Všechno znáte? Všechno jste viděli? Nenechte se mýlit... 
Zlý večerníček, synthpop z vnějšího vesmíru, hodný i zlý Santa Claus, barbína vražená do slipů, motorové pily, vraždící vegetariáni, vůně prdu, incest, děti zabijáci, matky na pokraji nervového zhroucení a starý chlapi v maskáčích, to všechno letos čeká na příznivce okrajových filmových žánrů na Festivalu otrlého diváka. 

Oficiální stránky festivalu:
www.otrlydivak.cz

 
 
 
Zasláním e-mailu souhlasíte se zasíláním našeho newsletteru a potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Dále uděluji souhlas se zasíláním newsletteru www.protisedi.cz e-mailem. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.