Share |

Vyberte si džíny Levis... a vyhrajte je!

foto Levi's

Levi's inovoval střih kultovních pětsetjedniček. Původní originální střih zůstává, ale je doplněn zúženými 501 CT (Customized and Tapered).
Abychom to oslavili, máme pro vás VELKOU SOUTĚŽ.
 
Dva z vás dostanou poukaz na jakékoli(!) džíny Levi's dle vlastního výběru. Prostě přijdete do obchodu, vyberete si takové, jaké vám budou sedět, a zaplatíte voucherem od nás. Dobrý, ne?
Máme rádi věci s historií a to džíny jsou. A džíny Levi's patří mezi legendy, ať už slavný model 501, mimochodme u nás stále nejoblíbenější přes spoustu inovací, nebo další kousky. I proto vám rádi přinášíme fotky a informace z levisovské kuchyně.
 
Soutěžní otázka:
V jakém roce byly patentovány džíny?
a/ 1923
b/ 1873 
c/ 1943
 
 
Odpovědi piště na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ LEVIS HISTORIE. Je nutno uvést adresu a telefon pro zaslání případné výhry.
Abychom dali šanci i dalším lidem, ne jen notorickým vyhrávačům, získají tentokrát poukaz nikoli první 2, ale pátý a desátý autor správné odpovědi.
Soutěž končí 1.3. v 16:30.
 
 
 
 
Zasláním e-mailu souhlasíte se zasíláním našeho newsletteru a potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Dále uděluji souhlas se zasíláním newsletteru www.protisedi.cz e-mailem. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.