Share |

Vintage obchod Boho na stálé adrese

foto: Adéla Havelková

Značka Boho, která pražské milovníky bohémského životního stylu a zážitkového nakupování už dva roky dopuje svými originálními pop-up koncepty, bude mít novou základnu. První květnový den otevřelo Boho pod názvem Vintage Concept Store  na Praze 10 prodejní galerii s eklektickým mixem vintage a retro módy, módních a interierových doplňků, originálních re-designů a vlastních kreací. Zdaleka ale nejde jen o retro sentiment. Boho miluje hru s časem, oprašuje příběhy věcí, které už dosloužily a vrací je na výsluní jako originální designové kousky.

 „Záměrem je vytvořit multifunkční prostor, který bude manifestovat určitý životní styl. Společenský bod, kde se lidi podobného ražení mohou potkávat, čerpat inspiraci, vzájemně se propojovat. Mantinely obchodu nebo galerie by byly příliš závazné. BOHO VINTAGE CONCEPT STORE  bude otevřen rozmanitým kreativním konceptům  nejen z oblasti módy či designu. Boho by mělo originálně nejen vypadat ale i vonět, chutnat a znít,“ plánuje majitelka značky Patricia Madarová. V rámci kurátorského konceptu zamýšlí spolupracovat s originálními autory a objevovat nové tváře.
 
„Projekt Boho se sice ukotvil na stálé adrese, ale původní koncept nemění. Pořád chci několikrát ročně připravit tematickou pop-up instalaci, kde vedle nové kolekce Boho představím inspirativní hosty. Se stálým prostorem se nám  otevírají větší možnosti pro bohatší program,“ plánuje Patricie. Otevření BOHO VINTAGE CONCEPT STORE tak slibuje nový pevný bod pro všechny nostalgické kreativce a milovníky hnutí DIY, a to v dosahu oblíbeného Pražského kreativního distriktu Krymská.
 
Jak je pro Boho  příznačné, inspiruje se obyčejnými věcmi a událostmi kolem nás. Těmi, které jsou mnohdy přehlížené, zapomenuté, nebo s kterými žijeme, aniž bychom je dokázali ocenit. V té nejprostší podobě. Upřímně. Proto taky Boho otevřelo 1. května. První máj – svátek práce, jara a lásky. Jak úžasná kombinace.
 
Otevírací doba:
Úterý – Sobota
11:00 - 19:00h
Francouzská 76
Praha 101 00

www.boho.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.