Share |

Věnujte sebevědomí díky spodnímu prádlu značky Boux Avenue

Pořád váháte, co dát pod stromeček své dceři, mamince nebo kamarádce?  Vánoční kolekce britské módní značky Boux Avenue přináší bohatou nadílku dámského spodního prádla plnou jak sexy modelů, tak veselých kousků s vánočními motivy. Každý si tak může vybrat podle svého vkusu a nálady.
 
Svůdný set Phoenix / podprsenka 990 Kč, kalhotky 490 Kč, podvazky 690 Kč
Neobyčejně ženská saténová podprsenka Phoenix s jemnou krajkou a rafinovanými detaily okoření domácí vánoční atmosféru. Boux Avenue ji nabízí od velikosti 65A až po 90G, na své si tak přijde skutečně každá žena. Přidejte pod stromeček ještě Phoenix krajkové kalhotky se zlatým zdobením a saténem na bocích. Dostanete tak okouzlující set, který pozitivně zapůsobí na ženské sebevědomí. Odvážnější mohou zkusit i sexy podvazky.
Fotografie ke stažení zde, produktové zde.
 
Dárková pýža / 1+1 zdarma, 1 390 Kč
Pohodlné dvoudílné pyžamo (dlouhé kalhoty s elastickým pasem a košile) z extra jemné bavlny v originálním dárkovém balení potěší každou praktickou ženu. Motivy vánočního cukroví a perníčků zajisté vykouzlí obdarované úsměv na rtech. Ve speciální vánoční akci koupíte jedno a druhé máte pro sebe či kamarádku zcela zdarma.
 
Dárkové poukazy / jeden v hodnotě 1 000 Kč nebo 2 000 Kč
Pokud si netroufáte na nákup konkrétních kousků, potěšte své nejbližší dárkovým poukazem na nákup jakýchkoliv produktů v obchodě Boux Avenue, kde jsou k dispozici vyškolené asistentky, které pomohou vybrat prádlo pro jakoukoli příležitost. Zážitek z nakupování umocní příjemné prostředí obchodu, především pak speciální zkušební kabinky. Jsou vybaveny zvláštním tlačítkem, díky němuž lze regulovat osvětlení a lze si tak vyzkoušet, jak vypadá oblečení v různých denních dobách. Jedno z tlačítek slouží také k přivolání obsluhy, tudíž není nutné se oblékat, když potřebujete jinou velikost.
Fotografie ke stažení zde.
 
O Boux Avenue
Boux Avenue je britská značka spodního prádla, nočních košilek, pyžam a plavek, která boří mýty o nakupování tohoto zboží. Zejména ten, že prádlo větších velikostí nevypadá hezky. Případně, že ideální podprsenka neexistuje. Svůj první obchod v ČR otevřeli 11. října v prostorách Centra Chodov v Praze. Celou svou filozofii staví na dokonalém servisu, který v případě zájmu zahrnuje pomoc s měřením velikostí i výběrem vhodného střihu a barvy. Zážitek z nakupování umocňují také speciální zkušební kabinky s několika druhy osvětlení. Další překvapení čeká u prodejního pultu, kde prodejní asistentky vše pečlivě a úhledně zabalí, posypou hrstkou okvětních lístků růží a zahalí do příjemné Boux Avenue vůně. Zákazník tedy pokaždé odejde s krásným dárkem, kterým může odměnit sebe nebo své blízké.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.