Share |

Velký knižní čtvrtek letos přinese patnáct nových titulů

foto: PR

První letošní Velký knižní čtvrtek tradičně přinese nabídku jedinečných a zajímavých knih. Můžete se těšit na patnáct nových titulů, které se na pulty knihkupectví dostanou ve čtvrtek 19. března.
 
„V uplynulých letech se náš výběr ustálil vždy na dvanácti novinkách, ale letošní jaro se nám sešlo poměrně hodně silných titulů a tak výběr nebyl vůbec jednoduchý. Nakonec jsme se přiklonili k variantě nabídku rozšířit a nabídnout čtenářům hned o tři knihy více. Toto je oproti minulým ‚čtvrtkům‘ malá změna a věřím, že pozitivní,“ říká zástupce pořadatele Ctirad Fuchs.
 
Knihy v nabídce sedmého Velkého knižního čtvrtku jsou opět různých žánrů a zaměření. Nebude chybět světová a česká beletrie, kriminální žánr ani dětské tituly, sci-fi, cestopis či historická literatura faktu. Stejně jako v minulých letech plánuje pořadatel s Městskou knihovnou v Praze a knihkupci ze všech krajů doprovodné akce, setkání s autory, slevy v den vydání a další zajímavosti pro čtenáře. Akci bude také doprovázet Velký knižní e-čtvrtek, kdy většina knih z jarní nabídky vyjde zároveň i jako e-kniha.
 
Více na www.velkyctvrtek.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.