Share |

Velký knižní čtvrtek již tento týden – 19. 3. 2015

 
Již tento čtvrtek se budou moci čtenáři potěšit patnáctkou nových titulů, které v rámci akce Velký knižní čtvrtek vybrali a připravili přední čeští nakladatelé a pořadatel knižní distribuce Kosmas. 
 
Jarní nabídka čítá patnáct novinek napříč žánry, kde nebude chybět světová a česká beletrie, kriminální žánr, dětské tituly, sci-fi, cestopis či historická literatura faktu od autorů jako je Petra Soukupová, Jiří Padevět, Deon Meyer, George R. R. Martin, Boris Filan, Brooke Davisová, Jiří Dědeček a Emma Pecháčková a další. „Pestrost a kvalita výběru knih jsou hlavními prioritami Velkého knižního čtvrtku a doufám, že čtenáři budou s finálním výběrem spokojeni,“ říká za pořadatele Ctirad Fuchs. 
 
Setkání s některými z autorů titulů zařazených do sedmého pokračování Knižního čtvrtku a jejich autorská čtení jsou naplánována již tradičně do pražské Městské knihovny na 19. března a o týden později (26. března) do brněnského knihkupectví Dobrovský. K Velkému knižnímu čtvrtku připravují další slevové a jiné akce i samotní knihkupci ve svých prodejnách. Více informací k jednotlivým akcím naleznete na http://www.velkyctvrtek.cz/knihkupectvi.htm.

„Stejně jako v loňském roce bude Velký knižní čtvrtek doprovázet Velký knižní e-čtvrtek, kdy většina knih z jarní nabídky vyjde zároveň i jako e-kniha a tak si na své přijdou i uživatelé elektronických zařízení,“ dodává ještě Ctirad Fuchs. 
 

 www.velkyctvrtek.cz.
 
 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.