Share |

Ve středu začíná velkolepá běžecká akce Nike Speed Week

Ve středu 26. srpna odstartuje v centru Prahy Nike Speed Week – série běžeckých eventů, která vyvrcholí v neděli 30. srpna. Na náměstí Republiky budou pro všechny sportovní nadšence připravené nové běžecké zážitky a výzvy.

Běžci se mohou těšit na běžecké tréninky noční Prahou, které budou začínat a končit v samém centru Prahy na náměstí Republiky. Kromě tréninku vedeného profesionálními trenéry budou přichystané speciální disciplíny. Běžci se mohou těšit na jedinečnou trasu jedné míle, kde jim bude změřena jejich rychlost. Díky unikátní technologii budou moci proběhnout nejzajímavější místa Prahy přímo v prostorách Nike Speed Week, aniž by opustili náměstí Republiky. Pro milovníky krátkých vzdáleností bude připravený také 50metrový sprint, po kterém každý běžec obdrží e–mail se svojí cílovou fotografií a svým rekordem. Na místě bude také k dispozici analýza došlapu a kolekce nejnovější běžecké obuvi, aby si každý mohl vybrat tu nejvhodnější botu pro svůj běžecký styl. 
 
V neděli 30. srpna pak všichni běžci oslaví nejrychlejší den tohoto roku – jak jinak než během na unikátní měřené trati, která bude začínat na Štvanici a končit na náměstí Republiky.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.