Share |

Variabilní šaty Amébis II. – další sophistikovaný kousek

foto: Martina Gonšenicová

Módní návrhářka Veronika Benešová představuje další variabilní kousek ze své dílny. Tentokrát se jedná o variabilní šaty Amébis II. a jde o volné pokračování Amébis I. variabilního trika.

Po velkém úspěchu s variabilním trikem Amébis I. vypouští na trh  další variabilní kousek. Tentokrát se jedná o variabilní šaty. Oproti prvnímu kousku je tento více kreativní a výtvarný. Zatímco z trika Amébis I. můžete vytvořit od šatů přes triko s krátkým či dlouhým rukávem, topů a tunik až dokonce i overal, Amébis II. sice nenabízí tak vekou škálu typu svršků, nicméně šaty, tuniky a trika jsou z tohoto kousku daleko výtvarnější.

A jak Amébis II. variabilní šaty vlastně vypadá? Základ tvoří šaty s asymetrickým topem a s kolovou sukní. Na bocích sukně najdete dva otvory, díky kterým můžete vytvářet různé varianty. Uděláte si tedy opět velice rychlým a jednoduchým způsobem několikery šaty, nejen volnočasové, ale i extravagantní model do společnosti, různé tuniky a triko se širokými rukávy.

„Amébis I. vzniklo vlastně náhodou a jeho genialita spočívá v jednoduchosti. Věděla jsem, že i Amébis II., pokud má být alespoň z poloviny tak úspěšné a u zákaznic oblíbené, musí tuto jednoduchost opět respektovat. V průběhu práce na druhém variabilním kousku vzniklo mnoho nápadů a prototypů, které však byly až moc složité nebo se hodně podobaly I. A to jsem nechtěla. Věděla jsem, že Amébis II. musí být úplně jiná než I., ale přitom se musí v principu podobat,“ vysvětluje sama designérka Veronika Benešová

Tváří Amébis II. se stala česká herečka Míša Maurerová, která stejně jako k Amébis I. nafotila fotky a natočila video, která má být návodem, jak tento kousek oblékat.

Triko je k dostání v mnoha barevných provedeních od černé, hnědé, červené přes celou škálu barev a na přání vám jej zhotoví i ve vaší oblíbené barvě.

Fotografie i video z focení Michaely Maurerové pro značku Sophistic by Veronika, najdtete na stránkách této značky nebo na Facebooku.

 www.sophistic.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.