Share |

Valentýnský šperkařský workshop v LEPORELO+

foto: pořadatel akce

Design shop LEPORELO+ ve spolupráci s mladou talentovanou absolventkou VŠUP v Praze ateliér KOV - Lucií Houdkovou připravil další valentýnskou tvůrčí dílnu tentokrát na téma šperk. V rámci workshopu budete za odborné instruktáže vyrábět originální šperky, které si odnesete s sebou a tímto dárkem potěšíte někoho ze svých blízkých.
 
Lucie Houdková se šperkem zabývá již od dětství. Je to pro ni hra a experiment s tradičním i netradičním materiálem. Její inspirace v posledních letech vychází především z přírodních organických forem. Snaží se ve své práci najít určitý druh harmonie a rovnováhy. Šperk považuje za objekt, který dotváří osobnost svého nositele, ale zároveň funguje i sám o sobě. Lucie Houdková je absolventkou prestižního ateliéru K.O.V. na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze. V současné době se profesionálně věnuje navrhování originálních šperků a objektů, které mnohokrát hraničí s uměleckým dílem. Je členkou kreativní skupiny Unosto, sdružující významné české šperkaře. Určitou dobu působila v zahraničí a účastnila se množství českých i zahraničních výstav. Její šperky jsou zastoupeny v portfoliu zboží LEPORELO+ Design shopu.
 
Program workshopu
Datum a čas: 12. 2. 2014, 18 – 20 hod.
Kde: LEPORELO+ Design shop, budova DUMB, Malinovského nám. 2, Brno
Vstup na workshop je zpoplatněn sumou 100 Kč/osoba. Počet účastníků workshopu je omezen, rezervace místa je možná mailem nebo telefonicky.
 
LEPORELO+ Design shop / Café / Restaurant
Dům umění města Brna / Leporelo+ The Brno House of Arts
Malinovského nám. 2, Brno / GPS 49°11'46.541"N, 16°36'52.933"E
 
- - -
 
LEPORELO+ nabízí milovníkům umění možnost zpestřit si prohlídku výstavy gastronomickým zážitkem v podobě specialit z aktuální sezónní nabídky restaurantu, která se denně obměňuje.Nedílnou součástí projektu je design shop, který prezentuje svým návštěvníkům aktuální český i zahraniční autorský design a kavárna, která je také prostorem pro pořádání kulturních akcí menšího rozsahu. Vše ve funkcionalistické budově Domu umění města Brna, pod společným názvem LEPORELO+.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.