Share |

V srpnu zahrají Interpol v LMB

INTERPOL OHLAŠUJÍ TURNÉ K 15. VÝROČÍ VYDÁNÍ ALBA TURN ON THE BRIGHT LIGHTS, KTERÉ ODSTARTUJE 9.SRPNA V PRAZE! 

Interpol oslaví patnácté výročí vydání svého debutového alba Turn On The Bright Lights odehráním celé této desky během svého letošního letního samostatného turné a vystoupení na festivalech. Lístky na koncert v pražském Lucerna Music Baru za 790,- Kč + poplatky budou v prodeji od pátku 27.ledna. Omezený počet lístků bude však k dispozici v exkluzivním fanouškovském předprodeji již od středečního rána na  interpolnyc.com. Na místě v den koncertu budou vstupenky za 900,- Kč.

Interpol vznikli v New Yorku v roce 1997, kdy kytarista Daniel Kessler najal basáka Carlose Denglera a zpěváka/kytaristu Paula Bankse a založili kapelu. V roce 2002, se Samem Fogarinem na bicí, podepsali smlouvu s Matador Records a vydali album Turn On The Bright Lights, které skončilo v anketě časopisu NME o nejlepší album roku 2002 na desátém místě, zatímco Pitchfork ho zvolil albem roku #1.

Během dalších patnácti let Interpol sklízeli komerční i kritické úspěchy po celém světě a vydali čtyři další alba, která bodovala v žebříčcích Billboard 200; získali mnoho nadšených recenzí od časopisu Rolling Stone k TIME; vystoupili v prestižních televizních programech včetně Late Show with David Letterman a Conan a zahráli na největších festivalech jako Coachella, Lollapalooza a Primavera. Alba Turn On The Bright Lights se dodnes prodalo přes milion kusů a je to i nadále jeden z nejkomplexnějších, melodických a nezapomenutelných debutů. 

Kapela (Banks, Kessler & Fogarino) momentálně pracuje v New Yorku na novém hudebním materiálu, který by měl být vydán u Matador Records v roce 2018.

www.interpolnyc.com/
www.facebook.com/interpol
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.