Share |

V Praze vznikl nový coworkingový prostor pro lidi na volné noze

foto: faama cz

Rodinu čím dál oblíbenějších sdílených kanceláří rozšířil letos v dubnu nový coworkingový prostor pyšnící se hned několika výhodami, a to svou polohou přímo v centru Prahy u Václavského náměstí či proskleným stropem a stěnou poskytujícími pro práci dostatek světla i inspirace.

Nový kreativní prostor určený především profesionálům na volné noze napříč obory vznikl v Krakovské ulici přímo v centru Prahy.

K výhodám čím dál populárnějších sdílených kanceláří patří oproti klasické kanceláři výrazná finanční úspora za pronájem, přítomnost lidí z různých oborů, poskytnutí konferenčních místností, které si členové mohou za zvýhodněnou cenu pronajmout, a také pravidelné vzdělávací akce či tematické večery, které bývají otevřeny všem, nejen členům.

„Při práci z domova se můžete cítit izolovaní, často chybí motivace a řád. To se vám v coworkingovém prostoru nestane, inspirují vás tu lidi i samotný prostor. Pracovat můžete u klasického pracovního stolu, v sedacím pytli či na terase, jak se vám zrovna chce. Využívat u nás můžete samozřejmě i kuchyňku, knihovnu, tiskárnu či dataprojektor. Díky blízkosti našich partnerských firem navíc členům poskytujeme například i právní poradenství,“ dodává Alexandra John.

Image Office Coworking nabízí k podnikání dvě sdílené místnosti s proskleným stropem i stěnou, za kterou je terasa s grilem. Dle potřeby si můžete vybrat jednu ze čtyř jednacích místností, které poskytují zázemí s technickým vybavením jak pro uzavřenou schůzku pro čtyři lidi, tak prosvětlený prostor s kapacitou 25 osob. Image Office Coworking je určen především pro profesionály na volné noze, inspirativní místo si zde však mohou najít i studenti či zaměstnanci neziskových společností.

Členství si zde můžete pořídit od 990 Kč za měsíc. V rámci doprovodného programu jsou přichystáná setkání s experty na social media, architekty, grafiky, filmaři, lidmi z reklamních agentur a mnoha dalšími.

Více na www.imageoffice.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.