Share |

V Klubovně 2. patro bude módní akce Pánská jízda

repro k akci

Pánská jízda aneb móda, kola, hudba, zábava (ne)jen pro pány.

Módně-kulturní událost se uskuteční 15. června 2012 od 19 hodin v Klubovně 2. Patro, v pražské Dlouhé ulici. Na Pánskou jízdu a s cílem zahájit tradici specializovaných pánských prodejních akcí zvou své zákazníky a milovníky osobité módy značky a obchody s pánským oblečením, obuví a doplňky a čeští výrobci kol. Bohatý je i doprovodný
program, který vyvrcholí populárními závody na cyklistických trenažérech (tzv. Goldsprints), a následnou dj’s party Picnic, která má v programu Klubovny 2. Patro své pravidelné místo.

„V téhle akci vidíme příležitost potkat se s lidmi, které baví zajímavá móda, a dát o ní vědět třeba i těm, kteří se doposud spokojovali s nabídkou obchodních řetězců,“ říká za všechny zúčastněné Jan Lichý, spolumajitel obchodu The Room by Basmatee. Jeho kolega Jiří Svoboda dodává: “Bylo by skvělé, kdyby první Pánská jízda zahájila tradici prodejních akcí zaměřených na pánskou módu a zlepšila styl oblékání mladých kluků.....” Pánové, které oslovuje osobitá streetovámóda, se mohou těšit na letní kolekce bot od Onitsuka Tiger, Clae nebo Volta Footwear a na oblečení značek Suit, Ucon, Ontour, WEmoto, Sixpack, Coltesse a
dalších.

Spolu s ním na Pánské jízdě rozloží svůj stánek i obchod Concept Store Qubus x Denim Heads, který se zaměřuje na sortiment z japonského denimu, boty značek Red Wings a Royal Republiq, námořnická trika Armor Lux, tašky Qwstion a další lahůdky pro módní fajnšmekry.

Nabídku pánského streetového oblečení doplní kultovní značky Dickies, konkrétně nejnovější kolekcí American Classic, a Carhartt, který na českém trhu nabízí nejrozšířenější výběr zboží ve střední a východní Evropě. Pánové, kteří si potrpí na autorskou módu, se mohou těšit na nejnovější kolekci oblečení a doplňků MindMapper od návrhářské dvojice Sistersconspiracy.

Aby pánské zábavě a estetice bylo učiněno zadost, tatérské křeslo si do 2. Patra přiveze studio Tribo, jehož tatér ozdobí tělo seriózním zájemcům o menší kérku.

Zkrátka ale nepřijdou ani ti, kteří před módou upřednostňují jiné zájmy. Obdivovat budou moct tzv. fixed gear a single speed kola z obchodu Funbikes nebo speciální ručně sestavené kolo s karbonovým rámem F-one z dílny party Festka. Aktivnější milovníci kol si při této příležitosti budou moct ve 2. Patře i zazávodit na cyklistických trenažérech Goldsprints, které se v poslední době těší velké oblibě zejména pánské části populace.

Pánská jízda se koná v Klubovně 2. Patro v pátek 15. června od 19 hodin. Ve 23 hodin se pozvolna přelije v hudební party Picnic, na které zahraje DJ Felix. Závody Goldsprints propuknou ve 22 hodin. Vstup je do
23 hodin volný a samozřejmě je povolen i dámám.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.