Share |

Concept Store Qubus x Denim Heads uvádí značku Barbour

foto Qubus x Denim Heads

Nestárnoucí klasika, smysl pro detail, skvělá funkčnost i dokonalé řemeslné zpracování. To vše v sobě skrývá britský brand Barbour.

Barbour nese jméno svého zakladatele Johna Barboura, který v roce 1894 začal společně se svými syny šít speciální nepromokavé oblečení, jako stvořené do typicky britské nepřízně počasí. Na bundy do nevlídného klimatu se tato tradiční značka specializuje dodnes, kdy patří mezi naprostou špičku pánské módy. Anglický princ Charles například bez své bundy Barbour neudělá o víkendu ani krok!

Nepředstavujte si ale tuto značku jakkoliv usedle, v Concept Store Qubus x Denim Heads najdete svetry, mikiny a především bundy Barbour, které jsou sice vyrobené z tradičního nepromokavého voskovaného plátna, ale střihy těchto svršků jsou sofistikovaně šik. Osloví vás důmyslné zipy, kapsy, límeček i kostkovaná podšívka. Jedná se totiž o speciální kolekce Barbour Beacon Heritage, na které spolupracoval progresivní japonský návrhář Tokihito Yoshida.

Do těchto svršků se zamiluje každý současný gentleman, bez ohledu na svůj koníček. V edici Barbour Beacon Heritage totiž najdete bundu jak na motorku, tak na lov, do hor, na kolo či na ježdění na koni. Úžasné je, že odteď můžete svou oblíbenou kratochvíli vykonávat za každého počasí: teplá podšívka nedá šanci větru, voskované plátno zase dešti. Díky Yoshidově designu navíc budete vypadat jako opravdový moderní šlechtic!

Concept Store Qubus x Denim Heads nabízí převážně pánské džíny z japonského denimu, oblečení, boty a doplňky.

Obchod najdete na adrese Rámová 3, Praha 1. Otevřeno je od pondělí do soboty od 11 do 19 hodin.
Nakupovat můžete i online na www.denimheads.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.