Share |

V každém z nás dřímá, stačí ji jen probudit

3 IN
foto pořadatel akce

Koukáte kolem sebe, posloucháte zvuky a říkáte si, že svět, který vnímáte pěti smysly, je jen malou výsečí dortu, jenž Vesmír nabízí? 

Něco takového hlavního hrdinu knihy 3IN . Intuice . Instinkt . Inspirace ani nenapadlo, dokud za pomoci mocných přírodních sil nepřekročil všechny hranice analytického myšlení, rozumových kategorií a všechna omezení běžné logiky, osvobodil svoji mysl, povznesl se nad triky ega a tím získal hluboký vhled do charakteru reality i hry vědomí nabývající nekonečné množství forem.

Změna nebezpečí za nebe s péčí byla okamžitá. 

Jak proměnit víru, jež je pouze chudou příbuznou vědění, vlastním hluboce zakořeněným prožitkem osobní zkušenosti v bytostné přesvědčení?

Tahák do hodiny věčnosti nabízí autobiograficky fiktivní příběh cesty vedoucí od nepochopení k poznání, od nevědomosti k moudrosti. Příběh o jednom z nás, který nevynalezl ani neobjevil zdroj neomezené volné energie, přesto jej však Zemi přinesl. Jak mu v tom pomohly dary rostlinné říše říši živočišné? 

Vydání knihy můžete nyní podpořit přes crowfunding na serveru hithit. Získat tak můžete knihu s vepsaným osobním věnováním, srdečné pozvání na křest či v nejpřátelštějším duchu se potkat s autorem při pikniku. Slunce svítí, tráva je zelená. Dneska by to šlo.

https://www.hithit.com/cs/project/1529/3in-intuice-instinkt-inspirace

Přeji Ti intuici, instinkt, inspiraci na nejvyšší možné úrovni. Ať je Tvůj kompas čistý a směr cesty jasný.

Petr Neckář 

 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.