Share |

Ústecký majáles = Hudba i adrenalinová cyklistika v horách

Pipes and Pints
foto: pořadatel akce

Jedna z největších severočeských open-air akcí, Ústecký Majáles, se letos uskuteční v pátek 26. dubna a to opět v areálu Letního kina v Ústí nad Labem. Ústecký Majáles, akce s dlouholetou tradicí, si tento rok troufá zase o trochu víc. Přináší žánrově velmi rozmanitý hudební program, který se odehraje na dvou stageích a bohatý doprovodný program, jemuž dominuje sjezd horských kol areálem letního kina Meatfly UL- LET.

Mezi vrcholy večera bude patřit česko-americká formace Pipes and Pints. Aktuálně nejpopulárnější "nováček" na české scéně a čerství držitelé ceny Anděl.  Nenechte si ujít punkrock okořeněný dudami v podání kapely, která úspěšně brázdí celou Evropu! Na hlavním pódiu vystoupí také další velká jména, jako je Vypsaná fixa, Sto zvířat, domácí UDG či talentovaní Goodfellas. Tvrdší žánry budou na Ústeckém majálesu reprezentovat The.Switch nebo Hentai Corporation.

"Ustecký Majáles má ojedinělou dramaturgickou vizi. Nechce se limitovat jen na zaběhlá festivalová jména, která přitáhnou lidi, ale chce aktivně sledovat a vyhledávat mladé talenty. Pokud ješte neznáte Hentai Corporation nebo Dirty Blondes, garantujeme vám, že je o co stát." říká za pořadatele Jovanka Arandjelovičová ze Studentské unie UJEP.

Pořadatelé zvou i na vychytanou afterparty do klubu Doma. Zde se představí dnes již legendární ska-regae parta Fastfood Orchestra, či již zmiňovaní energičtí Dirty Blondes.

Program odstartuje ve 14:00 hod. Detailnější informace naleznete na www.usteckymajales.cz nebo na FB stránkách Ústecký Majáles


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.