Share |

Pojízdné pódium Red Bull Tourbus dorazí na Majáles

foto: pořadatel

Na české festivaly se vrací unikátní pojízdné pódium Red Bull Tourbus. Stříbrný retro autobus se poprvé objeví už tento pátek v Praze na Majálesu. A vysokoškolská hudební slavnost se má na co těšit, na střechu stage na kolech vystoupají hiphopeři a hiphoperky z Prago Union, PSH a Čoko voko, kytary a kompy rozbalí Skyline a Midi Lidi a do celého okolí bude halekat MC Jacob za electro breakbeatového doprovodu producenta Hiffiho.

Red Bull Tourbus je jedinečný hudební koráb brázdící po českých a slovenských festivalech. Poprvé se v Česku objevil loni na Open Air Festivalu v Panenském Týnci. Tento víkend se vrací a první jeho štací bude pražský park Stromovka, kde v pátek odpoledne vypukne už osmý ročník oblíbeného Majálesu.

Podívejte se na video z loňské jízdy Red Bull Tourbusu

http://www.redbull.cz/cs/Satellite/cz_CZ/Video/Hudebni-autobus-Red-Bull-...

Letošní Majáles tradičně otevře alegorický průvod z Václavského náměstí do Stromovky, který bude plný vozů a barev, z nichž nejzajímavější budou oceněni. Ve Stromovce na Majáles Open Air Festivalu vystoupí nejen zavedená jména českého hudebního nebe, ale i nejlepší vybrané studentské kapely. Na místě bude i doprovodný program - proběhne studentský jarmark, soutěže, workshopy a chybět samozřejmě nebude volba Krále Majáles!

Program Red Bull Tourbusu na pražském Majálesu

15:10 – 16:10 Prago Union
16:40 – 17:40 Čoko voko
18:10 – 19:10 PSH
19:40 – 20:50 Skyline
21:20 – 22:25 Midi lidi
22:40 – 23:30 MC Jacob a Hiffi

Více na www.redbull.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.