Share |

Open Air Festival Warm-Up party: Dub FX

foto: pořadatel

Ještě než přijde léto a s ním koncerty pod sluncem i mejdany ve svitu měsíce, připravil OAF pro nedočkavce pražskou warm-up párty.

Přijede jeden z nejpovolanějších – po vyprodaném loňském koncertu v Roxy se do Česka vrací performer a umělec Dub FX. 9. června rozezní tentokrát holešovické SaSaZu důmyslné rytmy hip hopu, reggae i drum and bass, následovat budou další DJs a párty až do rána. Vstupenky jsou už v prodeji, tak je nepropásněte.

Benjamin Stanford vstoupil do světa hudby jako zpěvák v kapele v rodné Austrálii a teprve po přestěhování do Evropy rozjel sólovou kariéru pod jménem Dub FX. Rozjíždí to v ulicích i klubech a přitom si vystačí si bez jakýchkoliv hudebních nástrojů. Veškeré beaty, přes které zpívá a rapuje, si vytváří v reálném čase nahráváním smyček pomocí pedálů a mikrofonu. Jeho hudba obsahuje prvky hip hopu, drum and bass i dubstepu a její živost doplňují vystoupení v pouličním stylu.

Po vybudování početné fanouškovské základny vytvořil Dub FX několik nahrávek, včetně sólového alba Everythinks a Ripple a mnoha dalších ve spolupráci s jinými umělci. V jeho textech se odráží současné světové dění, touha po revoluci a zapojení jednotlivce a jeho odhodlání. Pracuje i se sociálními a filozofickými tématy.

V SaSaZu tentokrát jako doprovod vystoupí i Benjaminova snoubenka a zpěvačka Flower Fairy, s kterou spolupracoval na všech svých albech, a DJ Cade. Další DJs budou oznámeni v průběhu května. Párty potrvá až do rána a lístky na ní seženete už teď v předprodejních sítích Ticketportal a Ticketpro za 550 Kč.

www.openairfestival.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.