Share |

Třináctý ročník soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards už odstartoval

foto: pořadatel akce

Letošní ročník soutěže Kadeřník roku odstartoval 1. července 2013, jedná se již o třináctý ročník a Schwarzkopf Professional v něm vyhlašuje třináct soutěžních kategorií. Magická třináctka tedy bude provázet celou soutěží. Těšit se můžete také na jedinečnou kadeřnickou show loňské vítězky Jany Burdové, která se se soutěží loučí a po trojnásobném vítězství soutěže Kadeřník roku vstupuje do Síně Slávy.

Prestižní a nezávislá soutěž Hairdressing Awards vznikla ve Velké Británii v roce 1985 a v současnosti se koná v patnácti zemích světa pod záštitou Schwarzkopf Professional, divize mezinárodní společnosti Henkel. Soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards se může účastnit každý kadeřník z České republiky a ze Slovenska, bez ohledu na značku, se kterou pracuje. Nezávislá porota hodnotí fotografie soutěžních účesů podle anonymních kódů, což zaručuje dokonalou objektivitu.

Letošní třináctý ročník navíc čekají dvě zásadní změny. První ze změn ocení především kadeřníci z Čech a Moravy. Kategorie Dámský komerční účes se totiž vrací zpět k rozdělení na tyto dvě oblasti. Petr Freiberg, Country Manager Schwarzkopf Professional k tomu dodává: "Rozhodli jsme se pro rozdělení kategorie Dámský komerční účes zpět na čtyři regiony - Prahu, Čechy, Moravu a Slovensko. Máme informace z regionů, že v Čechách i na Moravě o soutěži uvažuje mnoho nadaných kadeřníků, a tak chceme dát šanci vyniknout tomu nejlepšímu jak za českou tak moravskou oblast. Věřím, že tento krok bude motivovat
všechny mimopražské kadeřníky k účasti a boji o prvenství nejen v této kategorii." Druhá změna se týká dodaných fotografií. Ty se letos budou odevzdávat ve standardní velikosti A4 a dvou vyhotoveních - elektronickém a tištěném.

Ani galavečer ale nezůstane beze změn. "V loňském roce se celý galavečer Kadeřníka roku přizpůsoboval svým stylem a formátem světové premiéře vlasových trendů Essential Looks. V letošním ročníku už máme "ruce volnější", a proto pokračujeme v konceptu kulatých stolů. Rádi bychom docílili slavnostního večera, který si však udrží svoji dynamiku a spád z minulých let. Věřím, že se nám tato kombinace podaří naplnit a už nyní se těším na magický třináctý galavečer" říká Lucie Záhorcová, PPS Manažerka Schwarzkopf Professional a organizátorka
soutěže. Porota zasedne v lednu 2014. Výsledky pak budou vyhlášeny na slavnostním galavečeru v Praze, který je plánován na duben 2014.

Soutěžící mohou posílat přihlášky a své práce od 1. července až do 30. listopadu 2013. Musí jít o práce vytvořené exkluzivně pro Czech and Slovak Hairdressing Awards 2013 odpovídající všem soutěžním pravidlům. Více o podrobných podmínkách a pravidlech naleznou soutěžící na webových stránkách www.hdainfo.eu a ve vstupní brožuře distribuované obchodními zástupci Schwarzkopf Professional po 1. červenci 2013. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.