Share |

Třetí šance: Please the trees. Postavte u Národního divadla les!

Třetí šance
Please the trees

Třetí šance představuje třetí šanci pro váš vánoční stromeček. První šancí pro všechny vánoční stromky je zazářit během Vánoc v domácnostech. Druhou šanci dostávají stromky již druhým rokem ve stejnojmenném projektu Nové scény Národního divadla. V rámci dočasné instalace Druhá šance je možné přinést váš vánoční stromeček na piazzetu ND, veřejné prostranství za budovou Nové scény ND a společně s umělci jej umístit do znovuvytvořeného lesa. Příjem stromečků a workshop s umělci se uskuteční ve dnech 6. – 8.1.2012 vždy od 12:00 do 17:00. Slavnostní vernisáž lesíka se uskuteční dne 8.1. od 18:00 na piazzetě ND za hudebního doprovodu Václava Havelky III.

Symbolické loučení s vánočními stromky se letos protáhne až do 9. února, kdy právě z těchto stromků umístěných až do konce ledna v dočasném lese na piazzetě ND, vyroste romantický lesík právě na jevišti Nové scény - svébytná dekorace k vyjímečnému koncertu Třetí šance: Please The Trees.

Je možné, že skupina zahraje právě pod vaším stromkem. Celkovou atmosféru jedinečného večera bude dotvářet scéna Jana Štěpánka a unikátní projekce pod vedením Tomato 22 DREAMin Pictures. Lesní rohy Klubu trubačů Českomoravské myslivecké jednoty přivábí také brněnskou Lesní zvěř, která vystoupí na afterparty. Zhmotnělá iluze zimního lesa bude dokonalá. Unikátní koncert ve výjimečném prostředí bude poslední příležitostí, jak v Praze vidět Please The Trees před vydáním jejich očekávaného třetího alba, které skupina nahrávala během svého amerického turné pod vedením věhlasného producenta Jonathana Burnsidea (spolupracoval například s Melvins, Nirvanou, Faith No More a desítkami dalších). Album vychází ve druhé polovině roku 2012. 
 
Čtvrtek 9. února 2012 ve 20:00
Nová scéna Národního divadla

Předprodej vstupenek:
Pokladny Národního divadla
+ předprodejní místa Ticketportál : 200,- Kč
Na místě v den koncertu: 280,- Kč
 
http://www.pleasethetrees.com
http://www.novascena.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.