Share |

Top10 nejlepších produktů od Oway Rolland

SILK´N GLOW SERUM

Vlasová kosmetika OWAY (Organic Way) Rolland, pocházející od italské rodinné společnosti ROLLAND, se mimo 70leté tradice pyšní zejména přírodním složením svých produktů, díky kterému se stává součástí nejprestižnějších kadeřnických a kosmetických salonů po celém světě.

Využití čisté mikrobiologicky získané vody a přídavek esenciálních olejů a hydrolátů z rostlin vytváří absolutní jedinečku na moderním trhu. Z neuvěřitelného množství vysoce kvalitních produktů jsme pro vás vybrali 10 TOP, které si získaly popularitu nejen mezi profesionálními kadeřníky, ale i jejich zákazníky. 
/WEB/

TOP10 produktů OWAY:

SILK´N GLOW SERUM
100 ml, cena 1.424 Kč
Vyhlazující a zjemňující sérum Silk´N Glow je určeno pro kudrnaté, husté, suché a hrubé vlasy, u nichž je důležité vpravit živiny hluboko do vlasového vlákna. Souhra obnovy, výživy a aktivních přísad, jako je biodynamický oves, organické Cupuacu máslo a etický brazilský ořech, přinese hebkost a lesk každému, kdo je postrádá. Sérum je obzvlášť vhodné používat na podzim a v zimě, tedy v období nepříznivých plískanic a mrazů, kdy vlasy perfektně regeneruje a zachovává jejich zdravý vzhled.
 
MICRO-STIMULATING HAIR BATH
240 ml, cena 654 Kč

Šamponová lázeň z produktové řady Hair Loss účinně bojuje proti vypadávání vlasů a pomáhá k obnově vlasové pokožky. Je určena nejen ženám, které úbytkem trpí většinou během těhotenství či menopauzy, ale také mužům. Obsahuje esenciální olej z máty a mentolový extrakt, které aktivují mikrocirkulaci pokožky hlavy. Šampon je navíc opatřen antibakteriálním týkem a mahagonem a extraktem ze zelené kávy, jež je bohatá na látky se silným antioxidačním a ochranným účinkem.
 
SOOTHING HAIR BATH
950 ml, cena 1.587 Kč

Zklidňující šamponová lázeň pro začervenalou a citlivou pokožku je vhodná jak pro dospělé, tak i děti. K obnovení rovnováhy pokožky hlavy je důležité ji nejdříve očistit a ošetřit maximálně jemnými produkty, které nabídnou úlevu a okamžitou eliminaci zánětu. Šampon Soothing Hair Bath využívá osvěžující a jemné balsamikové extrakty, jež poskytnou okamžitou úlevu a nabídnou také silný protizánětlivý účinek. Extrakt ze žlutodřevu zklidňuje a působí proti podráždění, stejné účinky má také přidaný heřmánek a biodynamický smil.
 
HERBS & CLAY PEELING CLEANSER
160 ml, cena 1.513 Kč

Tento 100% přírodní, čistící, detoxikační peeling odstraňuje toxiny a zabraňuje nerovnováze a abnormalitám, které pokožku hlavy a vlasové vlákno narušují. Peeling jemně a efektivně čistí, a to zcela bez pomoci chemických látek, navíc zanechává vlasy měkké a hydratované. Herbs & Clay Peeling obsahuje detoxikační byliny a amazonský růžový jíl, získaný fair-trade cestou. Obohacen je navíc o biodynamický rozmarýn, organickou přesličku a mýdlové ořechy, které z produktu činí ucelenou harmonizující péči, s níž budou vaše vlasy maximálně vitální.

REBUILDING HAIR BATH
240 ml, cena 654 Kč

Šamponová lázeň pro extrémně narušené vlasy obsahuje biodynamický esenciální olej z levandule, týk, mahagon a výtažek z irisu a bazalky. Díky tomu dokáže účinne čistit vlasy i vlasovou pokožku, posilovat poničenou strukturu kutikuly a dodávat jí potřebné živiny. Výsledkem péče je navíc ochranný film, který chrání vlasy i pokožku hlavy před nepříznivými vlivy okolního prostředí.
 
HMILK NO STRESS
500 ml, cena 1.858 Kč

Vlasy vystavované náročnému chemickému či tepelnému ošetření si konečně oddychnou díky exkluzivnímu ochrannému a regeneračnímu vlasovému mléku s obsahem ibišku, perilly, plodů Burkina Faso, proteinů z bavlny a ceramidů. Vlasy jsou hydratované, hedvábně hladké a při zkrášlovacích procedurách navíc maximálně chráněné.
 
HNECTAR
60 ml, cena 1.047 Kč

První vlasová omlazující a regenerační barvící péče s efektem vlasového liftingu! Díky unikátní kombinaci přírodních cukrů a omlazujících nektarů mnohonásobně regeneruje vlasové vlákno, zatímco pokožka hlavy získává i při barvení absolutní komfort. Olejová péče inspirovaná čistotou přírody zachová vaše vlasy hebké a neuvěřitelně lesklé. Hcolorové barvy navíc vykouzlí i perfektně přirozené černé nebo fialové odstíny, a to i bez obsahu amoniaku, minerálních olejů či alkoholu. Díky přídavku organických ingrediencí, jako je biodynamická bezinka, extrakt z bavlníku či nektar z papamielu, bude barvení vždy šetrné k vašemu tělu, přesto však maximálně účinné.
 
GLOSSY NECTAR
50 ml, cena 481 Kč

Regenerující vlasový olejíček poskytuje ochranu během rozčesávání a následné úpravě horkým vzduchem. Samotná úprava je mnohem rychlejší a snadnější a navíc při ní nedochází k poškození vlasů. Olejíček Glossy Nectar, obsahující posilující extrakt z jablečníku, rozjasňující marulový olej a extrakt z černé quinoi - také přezdívané „rostlinný kaviár“ - vyhlazuje kutikuly a zanechává vlasy odolnější, zářivější a mnohonásobně vitálnější.

INFINE QUICK GLUE
100 ml, cena 635 Kč

Tato lehká pasta je určená těm nejnáročnějším účesům, kterým zajišťuje extrémně silnou fixaci, aniž by vlasy ztratily svou flexibilitu. Na rozdíl od konkurenčních stylingových produktů neobsahuje chemické látky, jako jsou parabeny, PEG či petrolatum, syntetické parfemace ani barviva. Značka OWAY ROLLAND nahrazuje v pastě Infine Quick Glue tyto složky vosky a pryskyřicemi rostlinného původu, k nimž přidává také biodynamické a organické extrakty a esenciální oleje s vyživujícími vlastnostmi. S pastou lze pohodlně modelovat krátké až středně dlouhé vlasy, jejichž vzhled bude vypadat naprosto přirozeně.
 
HOME TRATTO
500 ml, cena 2.422 Kč

Lehký botanický parfém z dílny OWAY ROLLAND provoní váš byt i prádlo sametově jemnou vůní navozující pocit klidu a svěžesti. 100% přírodní složení zahrnuje esenciální oleje z kůry citrusových plodů - biodynamického citronu, sladkého a hořkého pomeranče, bergamotu a cedru - středozemní  akcent je dodán levandulí, verbenou a jalovcem. Přidáním výtažku z růže, jasmínu a ylang ylang působí orientálním dojmem a hraje velkou roli ve stimulaci vašich smyslů. Parfém Home Tratto zpříjemňuje nejen domácí atmosféru, ale má také aromaterapeutický účinek, jímž bojuje proti stresu.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.