Share |

Těšte se na Eric Prydz festival

Švédský DJ a producent Eric Prydz vystoupí v Čechách.
foto: pořadatel akce

Švédský DJ a producent Eric Prydz, vystoupí v sobotu 20. července v Čechách. Na festivalu, který nese Prydzovo jméno coby hlavního účinkujícího umělce,  se bude on sám podílet také jako dramaturg.
 
Autor skladby „Pjanoo“, jednoho z nejúspěšnějších hitů elektronické taneční scény, vyráží letos z domovské Ameriky do Evropy na necelé dva měsíce, aby zde odehrál vystoupení na festivalech jako Tomorrowland, Exit Festival a Creamfields UK a na vyhlášené Ibize. „Eric Prydz si akce pečlivě vybírá, proto jsme nadšení, že do svého kalendáře zařadil i Čechy. Tím spíš, že u nás hrál naposled před čtyřmi lety a podle slov jeho managementu se tu zase několik dalších let neukáže,“ říká promotér Petr Dzingel, který Prydze do Čech přiváží. 
 
Vzácný host přistupuje ke své show v Čechách pečlivě. Nejen, že odehraje svůj vytříbený, minimálně dvouhodinový set, ale bude také patronem celé akce. „Zaštiťuje dramaturgii festivalu – konzultujeme spolu kompletní line up, ať už jeho žánrové zaměření, tak výběr konkrétních DJů. Do Čech s sebou Prydz přiveze vlastní technickou crew, která se postará o vizuální stránku večera,“ dodává Petr Dzingel.          
 
Pro místo konání byla vybrána Incheba Arena v Praze, která zajistí bezpečný prostor pro několik tisíc účastníků v případě vysokých, nebo naopak nízkých letních teplot.
 
Lístky za zvýhodněnou cenu bude možné zakoupit prostřednictvím sítě Ticketportal. V červnu za 599 Kč a na místě potom za 800 Kč.  
 
Video – Eric Prydz live http://www.youtube.com/watch?v=OU5mlAsfAqs
 
Eric Prydz   festival
Sobota 20. července od 20.00 hodin
Incheba Arena Praha
 
www.ericprydz.cz
FB:  https://www.facebook.com/events/188225301334832/189049521252410/?notif_t=plan_mall_activity


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.