Share |

Student Fest 2014 povede Švihadlo, Rest&Fatte či A Banquet

foto: pořadatel akce

Kultovní studentský festival je opět tady! Šestý ročník Student Festu promění už tuto středu 16. dubna centrum Prahy na jeden festivalový prostor, za kterým každý rok míří stovky studentů. Během tohoto večera se na několika scénách představí desítky známých kapel a djs společně s mladými studentskými projekty.
 
„Organizovat Student Fest je jeden velký blázinec, ale baví nás to a lidé si naší práce cení, to je hlavní důvod, proč festival už šest let nabízí skvělý program.“ říká Tashi Erml, jeden z organizátorů festivalu.
 
Hlavním lákadlem letošního ročníku je legenda českého reggae - kapela Švihadlo, která na scéně působí už od roku 1983 a právě dojela turné se svou novou deskou BEST OF 30. Dále se ukáže žhavé rapové duo Rest &Fatte z Ty Nikdy label nebo jedna ze špiček českého indie-rocku, formace A Banquet.  Dostane se však i na interprety známější spíš v klubové scéně, mezi nimiž vystoupí také kapely jako V3SKA, Curlies, Chaotic a na akustické stage např. Vasilův Rubáš či Kopec Šišek.
 
Student Fest ale dává prostor především studentským kapelám. „Letos se můžete těšit na řadu mladých nadějných projektů, a to například na stále více populární ska-reggae formaci Kšandy Industry, indie-popový projekt I Love You Honey Bunny, úspěšný sólový projekt Jakuba Ondry nebo na zbrusu novou kapelu Elephants“ dodává Erml.
 
Našlápnutý program slibuje také Chapeau Rouge, kde na třech stagích vystoupí DJs Freezer, Rudeboy, Tuco, Dryman, Blofeld a řada dalších.
 
Další skvělou zprávou pro fanoušky festivalu je také rozhodnutí pořadatelů snížit vstupné. Na baru v Rock Café si již teď studenti do 26ti let mohou zakoupit lístky za 100 Kč, ostatní za 200 Kč. Ceny vstupenek zakoupených na místě zůstávají na 150 Kč a 250 Kč. Návštěvníci, kteřídorazí pouze na elektronickou část festivalu zaplatí na místě pouhých 90 Kč.
 
www.studentfest.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.