Share |

Soutěž Emika - pojďte zadarmo do Meetfactory

Soutěž o dva lístky na páteční koncert Emiky v MeetFactory.
foto: pořadatel akce

Soutěží se o dva lístky na páteční koncert Emiky v MeetFactory. 

 

Britská zpěvačka a producentka českého původu Ema Jolly vydává v červnu 2013 u legendárního labelu Ninja Tune svojí druhou desku. Zároveň se 7. června vrací do MeetFactory, kde v únoru loňského roku odehrála nezapomenutelný koncert. Více informací o koncertu najdete zde

 

 

Jaký je název druhého alba, které Ema vydala?

 

A / Emika
B / Double Edge
C/ Dva

 

Své správné odpovědi posílejte nejpozději do čtvrtka 6.6.2013 do 18.00 večer na e-mail souteze@protisedi.cz s předmětem emailu "Soutěž Emika". Do emailu uveďte své celé jméno. 

 

 

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
 
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.