Share |

Soutěž Deichmann

Vystupte z davu… buďte jedineční!
 
Občas se to stane každému. Zajdeme si do obchodu pořídit nový hezký kousek oblečení nebo obuvi. Máme z nákupu velikou radost až do chvíle, než přijdeme do práce nebo na večírek, kde má někdo úplně to samé. Vystupte z davu a buďte jedineční! 
Inspirovat se můžete například u společnosti Deichmann. Ta vytvořila skutečně jedinečnou kolekci obuvi a doplňků pro podzim a zimu 2017 pod názvem Online Exclusive, která je dostupná pouze internetovém obchodě. Obsahuje kolem 200 produktů, přičemž je ale od každého modelu k dispozici jen několik kousků (přibližně 10 – 50). Proto si můžete být jistí, že zakoupenou obuv, šálu, čepice a další doplňky nebude mít každý druhý.
Trendy posledních sezón jsou opravdu rozmanité, ať už v barvách nebo v materiálech. A nemluvíme pouze o oblečení, ale také o obuvi. Právě na obuvi jsou hitem například výšivky, mašle, drobné barevné kvítky, efektní kovové doplňky nebo šněrování. Úchvatně působí také metalické barvy, třpytivý nádech a samozřejmě nesmrtelný sametový vzhled. 
Mezi stylovými modely si vyberou dámy, pánové, ale také děti. Pro něžné pohlaví je k dispozici sortiment od společenských sandálků a svůdných lodiček, přes slip-on, Chelsea a sportovní obuv, až po polobotky, podzimní a zimní kozačky v nízkém i vysokém provedení.
Muži a chlapci mašle a květinky tolik neocení. Pánská a chlapecká kolekce je proto zaměřena spíše na komfortní a sportovní obuv ve stylových barvách. Obuv je vzdušná, vyrobená z přírodních materiálů a s pevnými podešvemi. Malé princezny mají také svou exklusivní kolekci, která je trochu smělejší než chlapecká. Dívky se jistě zamilují do metalického třpytu, výrazných barevných flitrů nebo lesklých lakovaných detailů.
Pro fanoušky americké zpěvačky Ellie Goulding jsou v e-shopu dostupné i některé kousky z edice Ellie Goulding for Deichmann. Buďte i vy výjimeční a originální s kolekcí Online Exclusive od Deichmanna.
-
Chtěli byste si pořídit nějaké nové hezké botky? Vyhrajte poukázku na 500 Kč na váš nákup u Deichmanna!
Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku.
SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:
ODKDY JE V OBCHODECH A NA INTERNETU LETOŠNÍ KOLEKCE Ellie Goulding for Deichmann? Stačí uvést měsíc.
 
Podívejte se také na fotogalerii aktuální ONLINE EXCLUSIVE kolekce!
Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ DEICHMANN. Soutěž končí 17.10.2017 ve 13 hodin. Vyhrávají první 2 správné odpovědi. Uveďte celé jméno a adresu!
 

 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.