Share |

SOUTĚŽ: V rockovém duchu s Ellie Goulding

Po úspěšném uvedení své první vlastní kolekce obuvi na jaro/léto 2017 pokračuje britská zpěvačka Ellie Goulding ve spolupráci se společností Deichmann i v sezóně podzim/zima. Od 28. srpna 2017 začne prodej nových modelů v internetovém obchodě a ve všech kamenných prodejnách. 
/fotoalbum kolekce najdete na našem facebooku!/
Ať už sháníte ležérní obuv, elegantní sametové lodičky, kotníkovou obuv v rockovém stylu, kozačky nebo extravagantní modely nad kolena, z kolekce Ellie Goulding for Deichmann si určitě vyberete. 
 
Výrazné barvy, mix materiálů, nýty ve stylu rockových hvězd a přezky inspirují fanoušky Ellie a módy, aby vyladili svůj look.
 
Právě mottem „Rock your Look“ se totiž zpěvačka řídila v tomto roce už při výběru kolekce obuvi na léto. Tu tvořily především pestré espadrilky a obuv na klínovém podpatku, tenisky v rockovém stylu a elegantní šněrovací obuv. Tento výběr byl pro evropský trh představen v únoru v Londýně. 
 
„Mám velkou radost, že úspěšná spolupráce se společností DEICHMANN pokračuje, a já tak kolekci na podzim/zimu budu moci vtisknout další atributy svého osobního stylu,“ říká Ellie Goulding.
 
Nová kolekce „Ellie Goulding for DEICHMANN“ bude od 28. srpna 2017 k dostání ve všech prodejnách a v internetovém obchodě na www.deichmann.com. Modely budou stát mezi 599 Kč a 1199 Kč. 
 
Nyní máte možnost vyhrát jednu ze 3 poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup u Deichmanna. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku:
 
Společnost Deichmann vznikla v:

  1. Německu
  2. Rakousku
  3. Švýcarsku

Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ ELLIE. Soutěž končí 27.8.2017 ve 13 hodin. Vyhrávají první 3 správné odpovědi.  Uveďte celé jméno a adresu!
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.