Share |

Snow way - 20 let na snowboardu s Martinem Černíkem

repro k akci

Dokumentární film o sportovní kariéře nejznámějšího českého snowboarsisty Martina Černíka - jednoho z prvnich profesionálních jezdců ze zemí postkomunistického bloku (Red Bull, Quiksilver, Lib Technologies, Snickers).

Tento dokument představí divákům Martinovu cestu za sněhem kolem světa, za splněným snem a různé pohledy na tento atraktivní sport. Od prvních zatáček v Krkonoších, přes vítězství na českých závodech nebo mezinárodních závodech, účast na Olympiádě až po Heliboarding a sjíždění strmých štítů na Aljašce. Dokument ukáže Martinovu osobnost a jeho přínos pro tento sport. Jedná se o spojení filmových záběrů z natáčení, kterých se během své kariéry zúčastnil společně se záběry z letošní sezóny. Ve filmu se objeví hosté jako Travis Rice, Markku Koski, Emeric Front, Ivan Zobák Pelikán, Šárka Pančochová a další..

Premiérové turné zahrnuje celkem 8 zastávek po ČR. Na jednotlivých premiérách bude kromě promítání fotogalerie nejlepších fotek kariéry MC. Na Gambrinus Excellent Afterparty vám zahrají Dance Extravaganza Dj's Ladida & Friky, VEC, Robot, Jorgos, Hiffi and Jacob, Bounce Bounce. Součástí mejdanu bude i tombola o věcné ceny od firem Skateshop.cz, Quiksilver a Microsoft X-Box. Více info na www.martincernik.cz

VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI:
O2 – ticket do mobilu http://c2a.cz/snowway cena Kč 50,--
Ticketportal http://ticketportal.cz/f_search.asp cena 50,-- + poplatky

Premiere Tour

6.11. Brno - Brno Fléda
7.11. Praha - Kino Lucerna & Lucerna Music Bar
10.11. Zlín - Golem
14.11. Olomouc - S-CUBE
15.11. Ostrava - Barrák
22.11. Plzeň - Anděl
23.11. Karlovy Vary - Masařka
24.11. Hradec Králové - Event

https://www.facebook.com/events/101173330041563/
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.