Share |

Shromáždění za Pussy Riot 21. 8. ve Varech

rerpo k akci

Občanské sdružení Mánička pořádá před konzulátem Ruské federace v Karlových Varech protestní shromáždění, poslali nám info:
 
Hudebníci, další umělci a jejich přátelé z Karlových Varů a okolí zastoupení občanským sdružením Mánička provozujícím hudební internetový portál Karlovarská rocková mapa (www.kvrm​.cz) se rozhodli připojit k demonstracím na celém světě a proti tomuto zneužití státní moci v Rusku pokojně, ale rozhodně protestovat.

První protestní shromáždění se koná před konzulátem Ruské federace v Karlových Varech v úterý 21. srpna, pod názvem „Bratrská pomoc“ od 18 hodin. Zvána je široká veřejnost, doporučené heslo na transparenty a ke skandování je: „Pusťte sestry domů!“, ale občanské tvořivosti se samozřejmě meze nekladou. Doporučené jsou též barevné kukly ve stylu uvězněné skupiny a bicí nástroje. Další protest následuje v pátek 24. srpna od 17 hodin pod Chebským mostem s pořádající místní hudební skupinou Plesnivý fazole, dále vystoupí SPS, Skavare, Dovolený napětí a Lager Buegel.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.