Share |

Sedmička přichází s podzimní párty ROCKIN' FIESTA volume 2!

foto: Vojta Florian Photography

Po velmi vydařené květnové ROCKIN´ FIESTĚ na Sedmičce přichází i její podzimní verze! Vždy na 1. máje a na Svatého Václava se budeme moci těšit na nálož luxusního rock´n´rollu všech možných podob, z Čech i zahraničí. Plus venkovní posezení s točeným pivkem, grilovačkou a top DJs.
 
Na podzimní Fiestě se poprvé v Čechách představí HARD FALL HEARTS ze San Diega! Všichni fanoušci Tiger Army by měli zbystřit. Krev vařící melodie v temně teskné atmosféře, drive hnací hřídele motoru pekelného stroje, zombie rock´n´roll až do morku kostí. 6 let existence, tři alba a hoši mají zostra našlápnuto, jedou skrze krev, pot a slzy, dostanou vás jako štvanou zvěř, rozpářou vás svým punk-rockabilly na kusy!!
 
ROCKET DOGZ. A už všichni vědí. Hoši jako lusk. Psychobilly jako víno. Psí smečka valící před sebou hodně svižný rokec, třaskavé a bublající psychobilly, říznuté punk rockem a záhrobním rock´n´rollem, že by to rozhýbalo i Frankensteina. 6 let na hrbu a to je teprve začátek! Rocket Dogz rules!
 
Hlavní hvězdou večera budou naši drazí MOONSHINE HOWLERS. Country rock´n´rollové komando. Geniální parta muzikantů a nashvillská estráda , která v Čechách nemá obdoby. Jako když punk dostane country horečku, nevzdá se rychlosti, ale nabere do plachet banjo, housle, kontrabas, bubínek, kytaru a pravý emerický vokál a samozřejmě i krapet starého dobrého rokenrólu. Klobouk dolů, 6ti členná kavalerie vám ukáže country z naprosto nové dimenze, pobaví, roztančí a napumpuje energii do všech žil. Poslyšte Hymns of Sin and Salvation!
 
Začínáme v 16h. Grilování pro vegany, vegetariány i maso-jedce. Točené pivečko. A věhlasní Psychobilly Attack DJs venku i uvnitř – Mr. Monster a Mr.Gargoil. Koncert začne v 19h!
 
Neděle 28.9.2014 - KLUB 007 STRAHOV
Od 16.00 – Venkovní grilovačka / točené pivo / DJ Monster
Od 19.00 - Kapely v klubu
Od 22.00 – Afterparty DJ Gargoil
Cena: 250 Kč
 
www.klub007strahov.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.