Share |

O prvním koncertu Die alten Maschinen rozhodnou fanoušci

foto: pořadatel akce

Nové album Change od Die alten Maschinen, které vyjde 1. 11. 2014 s sebou možná přinese také jednu příjemnou změnu - a to hned dvě živá vystoupení tohoto mezikontinentálního cyber-bandu.
 
Kapela se od konce tohoto týdne chystá financovat s pomocí fanoušků své vůbec první koncerty, které chce uspořádat v Praze a v Brně. Pokud se vám myšlenka živého vystoupení mašin zamlouvá, můžete uspořádání koncertů podpořit na Hithitu, kde si budete moci vybrat jednu ze 17 odměn a přispět tak částkou už od 100 Kč.
 
Aby mašiny fanouškům zpříjemnily čekání na nové album, digitálně vydávají singly s remixy jak z chystaného alba Change, tak ze starších alb Songs About Love And Machines Volume 1 a 2.
 
Přes iTunes, Google Play a další služby si budete moci stáhnout hned 6 singlů s celkem 29 remixy. Podrobnosti kapela upřesní přes svůj newsletter nebo fanouškovskou stránku na Facebooku.
 
 
O skupině Die alten Maschinen
Die alten Maschinen je mezikontinentální projekt z dílny Moimira Papalescu. Skupina je orientovaná na elektro – samotní členové svoji hudbu nazývají Robo-pop. Virtuální spolupráce kapely s Geraldem Casale (předák legendární americké novovlnné kapely Devo) přežila prvotní oťukávání a po vinylu To Be Or Not a albu Songs About Love And Machines připravuje druhé oficiální album. To ponese název Change a vyjde 1. 11. 2014 u hudebního vydavatelství X Production.
 
Web: http://www.diealtenmaschinen.com
Facebook: http://www.facebook.com/diealtenmaschinen
SoundCloud: http://soundcloud.com/diealtenmaschinen
Twitter: http://twitter.com/AltenMaschinen


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.