Share |

Secret Walls X Czech útočí na Londýn

foto: pořadatel akce

Další ročník Secret Walls X Czech se rozběhl ve velkém. Po prvním exhibičním souboji Česka proti Slovensku v Pop Up Klubu Blink Excelent si návštěvníci NODu užili představení prvních dvou ilustrátorů nového ročníku této ilustrátorské bitvy. Dalším činem party Secret Walls je tentokrát bitva v Londýně a výlet vítěze loňského ročníku Vládi Chalupy se zbytkem družstva Synů Božích do Velké Británie. Válečné tažení předních českých iustrátorů Emila Norma a LazyBastarda s Vláďou je součástí devátých narozenin kreativního studia Monorex, jehož zakladatel Terry Guy stojí právě za projekty Secret Walls a Dudebox.
 
,,Vzhledem ke komplikacím s uspořádáním finále evropského kola v Londýně jsme se domluvili na účasti ilustrátorů z Čech na této unikátní akci. Po tři dny probíhá v Londýně oslava devátého výročí založení Monorex a my jsme hrdí, že můžeme být součástí této akce. Každý den se konají výstavy, koncerty a přednášky s předními ilustrátory z celého světa. Přednášky o spolupráci se značkami, workshopy nebo ilustrátorské souteže i pro ty nejmenší, to všechno si Monorex připravil na specifických místech po celém Londýně,“ poznamenal Viktor Rosinský, hlavní organizátor Secret Walls X Czech.
 
Proti týmu českých ilustrátorů nastoupí nové talenty z Blackbook battles pod vedením jednoho z vítězů Secret Wars London. Tří členné týmy pak svedou v 90 minutách souboj na velkých bílých zdech jen s černou fixou v ruce. Rozhodovat bude vybraná dvou členná porota a jako obvykle hlas publika, který se měří decibelmetrem.
 
Máte-li chuť pochytit alespoň kousek jedinečné atmosféry, kterou jsou Secret Walls ve světě známy, podívejte se na video z Prahy, kde Synové Boží bojují s Dzivýma holkama ze Slovenska. Pokud si chcete takový souboj vychutnat naživo, máte tak možnost ve čtvrtek 13.června v Londýně, přesné místo je stále ještě utajeno.
 
Druhé soutěžní kolo souboje Secret Walls X Czech se koná v experimentálním prostoru NOD v Dlouhé ulici 28. června 2013.
 
http://secretwallsxmonorex-eorg.eventbrite.co.uk/
http://www.youtube.com/watch?v=06cGswI4SAc


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.