Share |

Sdílíme: ECOart salon Rolland - kadeřnictví s přesahem

foto: archiv ecosalonu

Sdílíme fotky a informaci o nově otevřeném a přírodou inspirovaném kadeřnictví na pražských Vinohradech, kde vám budou vlasy ošetřeny přírodní kosmetikou Rolland. Sdílejte s námi. :-)
 
Pražské Vinohrady přijaly v červnu do svých ulic nový kadeřnický salon. V čem je neobyčejný? To se dozvíte o pár řádků níže.
Na počátku zrodu kadeřnictví stála italsko-francouzská značka přírodní kosmetiky Rolland, kterou v roce 2013 přivedla Martina Sikorová na český trh. Jelikož se Rolland dobře ujal a získal si mnoho příznivců, rozhodla se Martina, která se do té doby pohybovala v neziskovém sektoru, posunout svůj projekt ještě dál a o rok později založila kadeřnický salon, který nabízí i kosmetické služby a masáže. Zároveň slouží jako showroom kosmetiky Rollandu pro Českou a Slovenskou republiku. Martina Sikorová vytvořila pilotní projekt franchisingového konceptu ECOart salonů v České republice a vůbec první podnik tohoto druhu u nás. Drží se stejné filosofie jako kosmetická značka Rolland: tedy neplýtvat materiály a recyklovat, co to jde. Holistický přístup se zde promítá i v přátelském a srdečném personálu, éterické hudbě či aroma difuséru, který celý prostor krásně provoní. Kadeřníci, kosmetičky i maséři vždy pracují s organickou kosmetikou, biodynamicky pěstovanými bylinami, vlasy barví barvami bez amoniaku, používají esenciální oleje a eticky získané komponenty ze zemí třetího světa.
 
CELÝ ČLÁNEK, KTERÝ BYL PŘEJATÝ Z www.insidecor.cz I S FOTKAMI ZDE.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.