Share |

Roxy: na scénu se vrací party Musica

foto Roxy

Po roční absenci se na scénu opět vrací party Musica, na níž od jejího vzniku v roce 2008 zahrála taková jména jako Wippenberg, Marcus Schossow, M.I.K.E., Filterheadz, Ernesto vs Bastian anebo Phatzoo (nyní velmi známý jako člen projektu Dada Life). Nový “domov” najde Musica v sobotu 3.března v klubu ROXY, kde si svou českou premiéru odbude talentovaný švédský producent Jonas Stenberg!

Jonasovi první tracky jako Inducer a Enhancer posunuli kombinování různých stylů v jednotlivých tracích na zcela jinou úroveň. V jeho produkci jsou slyšet například vlivy techna, house nebo trance, které umí nezaměnitelným způsobem spojit v konzistentní a skvěle fungující celek. Dokládá to ostatně i fakt, že jeho tracky jako Trademark, Emo Dist, Nightfall, Memories či již zmiňovaný Enhancer získaly uznání a support od velikánů taneční scény stejně jako rádiových pořadů Club Life, A State Of Trance nebo Judge Jules Weekend Warmup, v jejichž playlistech se Stenbergovi tracky často objevují.

Jonas rád a často spolupracuje s celou řadou renomovaných producentů jako například Ben Gold, Erol Waves, Artento Divini anebo W&W, s nimiž skládá  důrazné a chytlavé klubové pecky. Jeho věci vydávají přední labely jako High Contrast, Musical Madness, Captivating Sounds nebo Garuda, a remixy už dělal mimo jiné pro hvězdy jako Tiësto, Marco V, Rank 1, System F, Orjan Nielson, Svenson & Gielen...atd.

Během své kariéry Jonas absolvoval australské turné In Search Of Sunrise společně s Richardem Durrandem, zahrál si ve slavných světových klubech jako Matrixx, Ministry of Sound, Club NOXX v Antwerpách anebo The Arches v Glasgow, a na obřích akcích typu EnTrance nebo Sunrise Festival. 3. března se pak do téhle hvězdné společnosti zařadí i pražská ROXY, která se stane vůbec prvním místem v ČR, kde Jonas Stenberg vystoupí.

Dále se těšte na rezidenta party Musica Bon Finixe, který má – stejně jako Jonas – release na labelu Musical Madness (konkrétně se jedná o společný track Atlas s finixovým Djským kolegou Lores). O samotný začátek akce se pak postará mladá DJka Jaquillin, jež před pár týdny okouzlila návštěvníky House Factory Live! presents Hardwell v ostravském klubu Fabric.

Akce začíná ve 22:00. Vstupenky budou v prodeji do 23:00 za 100 czk, poté za 150 czk.

Line-up:

22:00 Jaquillin

01:00 Jonas Stenberg (SWE)

03:00 Bon Finix

05:00 end

Vstupné: 100,- do 23:00, potom 150,-

Facebook Event zde


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.