Share |

Rock for People: Kytarové kapely i klubová scéna

PrataVetra A Corbijn
foto: pořadatel akce

Rock for People vyhlásil postupně headlinery i line up Showcase stage, na kterém se objeví několik nových hudebních talentů.
 
Asi nejvíce čerstvých jmen je z britských ostrovů. Ať už jde o Young Fathers s nálepkou „psychedelic hip hop boy band“, modes z londýnské  elektronické indie-popové scényYouthkills, jedenadvacetiletého floutka Only Real, který zní „jako by Beatles byli vybaveni Applem již na začátku své kariéry v raných šedesátých letech”, indiepopový kvartet Swim Deep nebo velšské kvarteto Catfish and The Bottlemen hrající explozivní, hlasitý a sexy rokenrol, plný kytar a energie… Publikum, které mezi 2. a 5. červencem zavítá do hangáru Showcase stage, se může těšit na široké žánrové rozpětí: od sonické psychedelie Parlour, přes groove hvězdy „guerilla giggingu“ Shoshin nebo popové electro písničkáře Bipolar Sunshine až po téměř ambientní příběhy dánských Rangleklods. Atmosféru berlínských klubů pak na Rock for People zprostředkuje tamní producent a DJ Kid Simius.
Z velkých jmen dorazí Queens of the Stone Age, Thirty Seconds to Mars, Billy Talent, Bloc Party nebo Parov Stelar.
Na Rock for People jsou aktuálně v předprodeji vstupenky za 1 650Kč, po registraci za 1 550 korun. Jednodenní vstupné začíná na 750 Kč, respektive na 390 Kč na poslední den – pátek 5. července.
 
Program: http://www.rockforpeople.cz/program/interpreti/.
 
Více informací na www.rockforpeople.cz a google.com/+RockForPeople.
 
Kompletní přehled a profily showcase a Ceetep kapel najdete v článku tady a tady a rovněž zde.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.