Share |

Revoluce v profesionální péči o pleť - kosmetika BIO3T

foto BIO3T

 
BIO3T je kosmetická pečující linie pleťových i tělových produktů italské značky rolland inspirovaná biodynamikou – metodou hospodaření, která je založena na holistické (celostní) a harmonické vizi světa. Do tohoto chápání péče o pokožku a získávání surovin patří respekt k ekosystému a naprosté vyloučení pesticidů nebo chemických hnojiv už při pěstění přísad pro vaši krásu.
 
V čem je kouzlo pečující kosmetiky BIO3T
BIO3T využívá dokonalé a naprosto inovativní synergické metody. Jednotlivé složky v „synergii“(tedy v jakési kooperaci) v produktu jsou nakombinovány tak, aby ještě vzájemně posílily a zintenzivnily své účinky.
Prostřednictvím pouhých 21 pleťových a 11 tělových produktů založených na vzájemně se posilujícím synergickém působení těch nejúčinnějších čistých ingrediencí z celého světa vám BIO3T dokáže nabídnout exkluzivní na míru ušitou péči.
Produkty BIO3T umožňují ošetřit úplně každý typ pokožky v jakémkoliv věkovém stádiu – v jednu chvíli lze řešit hned několik problémů současně (zralost pokožky, žilky, problematická místa apod.). Díky exkluzivním formulím jsou produkty BIO3T vždy multifunkční a lze je vrstvit a míchat – čímž lze získat péči, která je naprosto jedinečná pro každou jednotlivou klientku. Domácí péče je stejně nenáročná a přirozená jako profesionální ošetření samotné.

Proč si vybrat BIO3T?
Celostní, aromaterapeutická péče založená na přirozených vonných látkách a přírodní bylinné parfemaci vytváří multismyslovou relaxační atmosféru a napomáhá psychickému uvolnění, emocionální harmonizaci a pozitivnímu naladění.
Formule péče BIO3T jsou v každé jedné složce vybírány velmi pečlivě, abychom zákazníkům mohli přislíbit a zaručit jejich bezpečnost. Striktně odmítáme přísady jako SLS a SLES, parabeny, minerální oleje, PEGy a geneticky modifikované složky. Naopak v našich produktech najdete extrakty, které pocházejí buď z naší pěstitelské oblasti Ortofficina a jsou získávány biodynamicky, nebo jsou z certifikovaného pěstitelství z celého světa, přičemž jsou výkupem férově podporovány místní komunity.
BIO3T nabízí ve své filozofii všechny udržitelné aspekty pro zdraví zákazníka i celé planety s čistou bylinnou parfemací, ať už jsou to formule produktů, balení či jejich propagace – tím i salon, který péči BIO3T nabízí, získává punc udržitelného místa pro lepší a zdravější život.
Produkty BIO3T jsou testovány dermatologicky, v případě, že je to třeba, tak i na obsah niklu. Přípravky jsou v přírodě odbouratelných obalech (jako je sklo nebo speciální plasty), etikety jsou z plastu kukuřičného, jenž je 100% odbouratelný. Produkty nejsou testovány na zvířatech a nejvyšší možné množství složek je zpracováno za studena.
Produktové tipy pro vaši pleť:
REFRESHING TONIC LOTION 300ml/ 680 Kč - tonikum
koupíte na www.bio3t.cz
Tonifikační přípravek bohatý na aktivní látky k povzbuzení a zklidnění všech typů pleti.
Vhodný pro: všechny typy pleti, dokonce i pro nejsušší a nejcitlivější pokožku.
Použití: Aplikujte Refreshing Tonic Lotion na gázu a jemně ji přiložte na obličej, krk a dekolt.
Jak působí:
 Eliminuje zbytky nečistot a přispívá ke kompletnímu a efektivnímu čištění obličeje, krku a dekoltu následujíc přípravek HYDRACLEANSER (Jemně čisticí krém s pH příznivým pro pleť, obsahující výživné aktivní formule určené pro čištění pleti).
 Tonizuje, vyrovnává a uvolňuje napětí v pokožce i u citlivých a velmi jemných typů pleti. Hydratuje a zjemňuje.
Obsahuje: biodynamický extrakt z medu, extrakt z organického chmele, vodu z pomerančových květů a květů ylang ylang, etický extrakt z havajského zázvoru
BIORESOURCE CREAM 50ml/ 1076 Kč – krém vhodný na den i na noc
koupíte na www.bio3t.cz

Jemný hydratační a zjemňující krém se silnou schopností vyživovat pleť a předcházet poškozením způsobeným volnými radikály.
Vhodný pro: všechny typy pokožky, i pro tu nejcitlivější. Ideální na den i na noc.
Použití: Vmasírujte malé množství krému Bioresource Cream do pokožky obličeje za použití pohybl vhodných pro ten který typ pokožky.
Jak působí:
 Podporuje buněčnou soudržnost a hydratuje pleť do hloubky. Obnovuje na pokožce přirozený hydrolipidický film.
 Aktivně chrání svrchní vrstvu pleti před volnými radikály a zpomaluje buněčný metabolismus, tedy i stárnutí pokožky.
 Efektivně působí proti toxickým látkám v ovzduší, které zabraňují výživě a okysličování pokožky. Díky přídavku slunečních filtrů ochrání pleť i před sluncem.
Obsahuje: biodynamický extrakt z chrpy a kosatce, etické máslo Murumuru, aktivní ingredience z oliv, mandlový olej, komplex biodynamických hydrolátů z růže, heřmánku a levandule
SKIN REBALANCER SYNERGY 30ml/ 1812 Kč – účinné synergické sérum koupíte na www.bio3t.cz
Čisticí a mastnotu vyrovnávající koncentrát s vysokým obsahem adstringentních a pokožku čisticích aktivních látek.
Vhodný pro: nečistou, mastnou a smíšenou pleť. Vyrovnává produkci mazových žláz.
Použití: Lze jej použít v množství 4 – 6 kapek při ošetření mastné a nečisté pleti nebo v doporučeném množství v kombinaci s Bioresource Cream na denní použití!
Jak působí:
 Omezuje tvorbu seba a působí preventivně proti abnormální aktivitě mazových žláz.
 Viditelně zlepšuje vzhled pokožky. Redukuje přítomnost nečistot. Snižuje mastnost pleti. Má stahující účinky na rozšířené póry.
Obsahuje: esenciální olej z biodynamické šalvěje, koktejl vyrovnávacích esenciálních olejů (pomeranč, bergamot, cedr), rostlinný komplex Dermopure, olej z bobulí Açai etického původu
 
Produktové tipy pro péči o pokožku celého těla:
FIRMING-UP BODY CREAM 500ml/ 1750 Kč
koupíte na www.bio3t.cz

Krém s velmi jemnou texturou, který zpevňuje, remodeluje a působí preventivně proti stárnutí pokožky.
Vhodné pro: všechny typy pleti – je cílenou péčí pro odstranění tukových polštářků.
Jak působí:
 Působí preventivně proti uvolňování pokožky a ztrátě tonusu a kompaktnosti podkožní tkáně. Působí proti stárnutí pokožky.
 Znovuobnovuje na pokožce ochranný hydrolipidický film, který je přírodní obranou proti negativním vlivům ovzduší, slunečním paprskům a chemickým činidlům.
Obsahuje: biodynamický extrakt z jablka, kokosový a organický konopný olej, aktivní ingredience z oliv, arganyl, etický olej z mučenky
 
ANTI-AGING HAND CREAM 250ml/ 736 Kč
koupíte na www.bio3t.cz

Kompletní péče o pokožku rukou a nehtovou kůžičku se zklidňujícími a hydratačními účinky, které zanechávají vaše ruce jemné a dobře chráněné.
Vhodné pro: ideální pro suchou a popraskanou pokožku; použitelné také při profesionální manikúře.
Jak působí:
 Výživná formule funguje proti stárnutí pokožky rukou, posiluje nehty
 Efektivně předchází praskání vysušené kůže a chrání pokožku před externími vlivy, jako jsou chlad, slunce či vlhkost.
 Velmi rychle se vstřebává a bojuje proti podráždění, suchosti a dehydrataci pokožky.
Obsahuje: biodynamický extrakt z citronu, extrakt z organické pšenice, organický extrakt z ovsa, máslo Karité, rostlinný glycerin, etické máslo murumuru
EMOLLIENT FOOT CREAM 250ml/ 849 Kč
koupíte na www.bio3t.cz

Hutný krém s vyživujícími a revitalizačními vlastnostmi, který je ideální pro péči o chodidla.
Jak působí:
 Speciální účinné složky vyživují pokožku a zjemňují zrohovatělou kůži.
 Pokožka chodidel je osvěžena, dezodorována a zklidněna – krém nabízí okamžitou úlevu od pocitu unavených a těžkých nohou. Rychle se vstřebává, má nemastné složení!
Obsahuje: biodynamický extrakt z citronu, organický olej ze sladké mandle, aloe vera extrakt, extrakt z přírodního mentolu, rostlinný glycerin, etický olej z mučenky
Další produkty a informace hledejte na www.bio3t.cz!
PS: DOSTALI JSME MOŽNOST BIO3T VYZKOUŠET A ZA NAŠI REDAKCI DOPORUČUJEME. PŘÍJEMNÁ, ÚČINNÁ A BEZ POCITU VINY, ŽE KVŮLI VAŠÍ KRÁSE TRPÍ PŘÍRODA.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.