Share |

Red Bull Tour Bus doveze PSH a Prago Union do pěti měst

foto: pořadatel akce

Pět měst se může těšit na hiphopovou nálož od legendárních PSH a Prago Union. Orion, Vladimir 518, Mike Trafik a Kato s Prago Union na zády to na střeše Red Bull Tour Bus rozbalí v Kroměříži, Českých Budějovicích, v Plzni, Pardubicích a v Olomouci. Start unikátního turné je 18. 9., konec 15. 10. Všechny koncerty jsou zcela zdarma.
 
Pětici měst po celé republice vybrali fanoušci PSH a Prago Union hlasováním na www.redbull.cz. Zde jsou také ke zhlédnutí jejich nové klipy Já to říkal a Hodinky s vodotryskem, které vznikly na zbrusu nové, stejnojmenné skladby. Do hlasování se zapojily tři tisíce lidí. Letní pecky PSH a Prago Union boří hitparády, první zmiňovaní ovládli t-music chart, druzí vyhráli Velkou sedmu Rádia 1.
 
PSH (dříve známí jako Peneři strýčka Homeboye) jsou jednou z nejznámějších hiphopových skupin u nás. Vznikli již v roce 1992 v Praze na „Jižáku v paneláku.“ Vydali tři regulérní alba (Repertoár, Rap´n´roll, Epilog) a dvě dema. Každý z členů kapely vydal několik sólových alb. Prago Union jsou projektem hudebníka Kato, který se na domácí hiphopové scéně poprvé zjevil ve formaci Chaozz. „Pragovka“ vznikla v roce 2002, dosud vydala šest alb, poslední dvě (Vážná hudba, Odložené chlebíčky) loni.
 
Red Bull Tour Bus je unikátní hudební autobus, mobilní stage, která už tři roky „vozí“ stovky kapel a DJs na letní festivaly. Nyní poprvé vyráží do českých a moravských měst s nákladem aktuálního hiphopu.
 
Všechno k turné PSH a Prago Union na Red Bull Tour Bus najdete na www.redbull.cz
 
18. 9. Kroměříž
26. 9. České Budějovice
1. 10. Plzen
8. 10. Pardubice
15. 10. Olomouc


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.