Share |

Rap/Rock/LA: Hollywood Undead!

Američtí rapoví rockeři Hollywood Undead přijedou v listopadu
Americká rap-rocková formace Hollywood Undead se představí pražskému publiku v úterý 18. listopadu. Skupina, jejíž členové používají pseudonymy a vystupují zásadně v maskách připomínajících brankářskou hokejovou výstroj, přijede v rámci světového turné i do Velkého sálu Lucerny. Koncert byl pro velký zájem fanoušků přesunut z Roxy.
 
Hollywood Undead vznikli v roce 2005 v Los Angeles poté, co frontman J-Dog a dnes již bývalý člen Deuce, nahráli na MySpace debutový singl „The Kids”, ze kterého se takřka přes noc stal internetový hit. Větších úspěchů se ale dočkali až s albem „Swan Songs" z roku 2008 - to se dokonce umístilo na 22. místě americké TOP 200. Pod jménem Sonny and the Blood Monkeys vyjeli o rok pozděli na turné společně s tehdy ještě neobjeveným producentem Skrillexem.
 
Další dvě alba, „American Tragedy" z roku 2011 a „Notes from the Underground" vydaná loni, již byly ve znamení vyprodaných stadiónů, hitovek jako „We Are” nebo „Hear Me Now” a miliónů zhlédnutých videí na internetu. Neunikli ani srovnání s takovými matadory jako jsou Linkin Park nebo Black Sabbath.
 
Přijďte si poslechnout temné melodie a výmluvné texty losangeleských rockerů Hollywood Undead v úterý 18. listopadu 2014 do Velkého sálu Lucerny. Vstupenky k dostání v síti Ticketpro nebo na facebooku Fource Entertainment.
 
FB event:
 
 
 
 
https://www.facebook.com/events/758808050817211/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.