Share |

RADOST BUDE HAPPY (díky ponožkám Happy Socks)

PRVNÍHO PROSINCE VYROSTE V PROSTORU RADOST SHOPU VEDLE KLUBU RADOST FX HISTORICKY DRUHÝ POP-UP OBCHOD ZNAČKY HAPPY SOCKS. TĚŠIT SE MŮŽETE NA NEJNOVĚJŠÍ KOLEKCI PONOŽEK, SPODNÍHO PRÁDLA, A HLAVNĚ NA LETOŠNÍ LIMITOVANOU EDICI. JEJÍM AUTOREM NENÍ NIKDO JINÝ NEŽ RAPOVÁ LEGENDA SNOOP DOGG.
 
Kampaň s názvem „Art of Inspiration“ byla oficiálně vypuštěna do světa 1. listopadu 2014 a bude se prodávat v pop up obchodech Happy Socks po celém světě. Kromě jeho limitované edice bude v pop-up obchůdku k dostání celá aktuální kolekce ponožek i široký výběr zbrusu nového přírůstku v portfoliu značky, spodního prádla.
 
Ve čtvrtek 4. prosince (Pop-Up obchod bude otevřen až do 14. prosince) proběhne zahajovací večírek a oficiální představení kolaborace se Snoop Doggem. Ponese se v rytmu melodického old-school rapu 90. let a těšit se můžete na drinky, ponožky, Snoopovy obrazy a akční slevu na všechno zboží. Párty (fcb event ZDE) bude pokračovat o dům dál v klubu Radost FX, kam se výjimečně dostanou zdarma i pánové po udání hesla „Happy Snoop Dogg.“
 
SNOOP DOGG
Snoop Dogg je hudební ikona a živoucí legenda west coast rapu. Kromě plejády alb a spoluprací, ať už hudebních nebo módních, se stal ztělesněním nejvěhlasnější hiphopové éry - pozdních devadesátých let.
 
Snoop Dogg se skrz spolupráci s Happy Socks vrhl do další fáze svého uměleckého vývoje, tentokrát vizuální. Vkampani si vyzkoušel médium malby a navrhl tři limitované vzory ponožek, které mapují jeho tři polohy: rapper, rastafarián a malíř.
 
HAPPY COLABORATIONS
Happy Socks ušly od roku 2008 dlouhou cestu dlážděnou stovkami barev, motivů a limitovaných kolekcí. Pro Happy Socks navrhoval „indický Galliano“ Manish Arora, graffiti hvězda Curtis Kulig nebo nedávno indiepopová kapela Miike Snow. Je to dva roky, co fotograf Terry Richardson nafotil osm hvězd newyorské umělecké scény obalených v Happy ponožkách (pózoval mu ASAP Rocky, Action Bronson, Mikky Blanco nebo Sky Ferreira) a loni se zase barevné minimalistické estetiky zhostil sám David LaChapelle. Ani letošek není výjimkou – a důkazem je limitovaná edice od ikonického Snoop Dogga.
 
www.urbanlux.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.