Share |

RADIO 1 OSLAVÍ 26. NAROZENINY

foto: R1

Od pondělí 20. do pátku 24. března bude na Radiu 1 probíhat speciální narozeninový týden. Ve čtvrtek 23. března uplyne přesně 26 let od chvíle, kdy Radio 1 získalo licenci pro vysílání na frekvenci 91,9 FM. Během celého týdne se proto budeme věnovat zásadním momentům uplynulých 26 let, a to nejen v rámci hudební, ale i společenské scény související s historií Radia 1.

Ve vysílání si připomeneme počátek klubové scény, vznik hudebních magazínů a webů, boom kytarové hudby v období 2002-2004 nebo si zavzpomínáme, jak se prezentovala undergroundová scéna po Sametové revoluci v roce 1989. To vše je součástí historie Radia 1.

Narozeninový týden vyvrcholí v pátek 24. března večírkem v legendárním pražském klubu 007, kde Josef Sedloň připraví párty s prověřenými hity zahrnující žánry EBM, Hip Hop, Indie Rock, Rave, Gothic, Crossover, Industrial nebo Shoegaze.
 
Radio 1 je možné poslouchat na frekvenci 91,9 FM (Praha) a nově na 97,5 FM (Plzeň), dále také po internetu. Více informací najdete na www.radio1.cz, kde jsou ke stažení i mobilní aplikace.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.